un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Apa, aerul și fraierul nu se termină niciodată

22 Aug 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Mega-ofertă pe Groupon:

Slăbeşte rapid până la 12 kg, fără a-ţi pune în pericol organismul! Spray AntiKilo, cel mai puternic accelerator metabolic: 1-4 flacoane, începând de la 44 RON!

Spray-ul! E un fâs-fâs cu care te dai în gură, probabil un spray mentolat ca să nu-ţi miroasă respiraţia. Desigur, dacă se cheamă AntiKilo atunci slăbeşti 5 kg de la un singur flacon.

Bine, spray-ul nu garantează că slăbeşti 5 kg/flacon. Exprimarea corectă este “până la 5 kg”. 3 grame dacă slăbeşti, e ok, sunt acoperiţi.

  3 comentarii

 1. Cred că n-ai băgat de seamă că oferta e beton, trasportul fiind gratuit! Propun, totuşi, schimbarea numelui în Antikile!

    (Citează)

 2. “cantonament la sala, kilometri de alergat prin parcuri sau pe banda: suna ca intr-un film horror, nu?”

  Brr, 76 de vouchere cumparate pana acum.
  Uite ce disclaimer au pe site:
  “GARANTIE 90 ZILE
  Suntem atat de siguri de eficienta produselor pe care le vindem incat va acordam o garantie de 90 de zile pentru orice produs cumparat de pe acest website.
  Daca se intampla sa nu aveti rezultatele dorite cu aceste pastile de slabit trebuie doar sa ne contactati si va vom inapoia banii (minus transport) pe produsele platite. Trebuie doar sa ne inapoiati pastilele inca ramase alaturi de factura emisa la vanzarea produselor.”

  Deci: “Trebuie doar sa ne inapoiati pastilele inca ramase”…

    (Citează)

 3. Dragos Geornoiu

  23/08/2012 la 11:32 AM

  Ma indoiesc ca apa si aerul nu se vor termina vreodata, cine stie :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus