un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Steam Summer Sale, jocuri la super oferte

19 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Holy fuck, de ce nu mi-a zis nimeni că Steam Summer Sale a început de pe 12 iulie, mai ales că sunt alte oferte în fiecare zi?!?!

Culmea este că plănuiam un post în care vroiam să zic cât îmi place platforma Steam de distribuţie a jocurilor şi ofertele bune pe care le au. Nu e vorba doar de jocuri de ultimă oră, pe care le plăteşti şi le joci după câteva minute, ci şi de ofertele la jocuri mai vechi, dar foarte bune, care uneori se vând cu 3, 5 sau 10 euro bucata, multe fiind titluri foarte bune de care n-am avut timp la vremea lor.

Iar acum este Summer Sale, o super perioada de promoţii care ţine până pe 22 iulie. Exemple:

  • STALKER – 3,49 euro
  • Total War Megapack (include Medieval II, Rome, Empire, Napoleon) – 12,49 euro
  • Dragon Age Origins – 7,49 euro
  • Sim City 4 – 4,99 euro
  • Grand Theft Auto complete package – 14,99 euro
  • Beyond Good and Evil – 4,99 euro
  • Just Cause 2, un super joc în care poţi face orice de la agăţat de avioane la sărit pe munţi, condus bărci şi escaladat clădiri – 11,99 euro
  • Left 4 Dead 2, ăla cu zombie în multiplayer – 6,99 euro
  • Thief Deadly Shadows (include Thief Gold, Thief II şi expansion-ul), mai ştiţi jocul acela în care te furişai prin beznă, omorai paznici şi furai obiecte? – 6,74 euro
  • Sins of a Solar Empire: Rebellion, un joc de strategie spaţială foarte lăudat – 22,49 euro
  • Heroes 6 – 20 euro

Şi multe sunt valabile doar azi, cine ştie ce-am pierdut zilele anterioare. Bine că fix la ăştia nu eram abonat la newsletter! Toate sunt pe steampowered.com

    10 comentarii

  1. Recomand “Left 4 Dead 2” pentru amatorii de multiplayer. L4D2 contine si hartile din primul joc. In fiecare zi sunt cel putin 10K utilizatori online, printre care se numara destul de multi romani.

    Jocul poate cauza dependenta, mai ales daca faceti echipa cu niste prieteni :))
    Recomand folosirea castilor, eventual si a unui microfon.

      (Citează)

  2. Mi-am cumparat din prima zi pachetul Left 4 Dead. Share-uim conturi de Steam pentru L4D2? :D
    Al meu e ad_axel25

      (Citează)

  3. Stiam de ceva timp de oferta, primesc pe facebook recomandari.:D

      (Citează)

  4. „cine ştie ce-am pierdut zilele următoare”

    Poate zilele anterioare.

      (Citează)

  5. Ideea era sa ne imprietenim pe Steam ca sa mai jucam din cand in cand L4D2, nu sa imi dai contul si parola :)

      (Citează)

  6. Recomand canalul tipului in privinta Steam sales si alte chestii . Va sfatuieste cam ce jocuri v-ar placea + ca are mult inside despre ele si cateodata va zice ca nu merita sa iei un pack intreg mai ales daca vrei doar multiplayer , sau cam toate jocurile din pack adunate fac exact cat le-ai lua separat deci poti sa-ti alegi doar ce vrei . Chestii de genul asta give him a look .

    Aici e ultima emisiune despre steam sales http://www.youtube.com/watch?v=tS-3EJ-xkJ8&list=UUy1Ms_5qBTawC-k7PVjHXKQ&feature=plcp

      (Citează)

  7. Se zvoneste ca la sfarsit va fi un Encore Day – cele mai bune oferte in reluare.

      (Citează)

  8. Mi-am luat ieri L.A. Noire si astazi Portal Bundle. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus