un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Puzzle cu explozibili

21 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Nebunul care a omorât 12 oameni într-un cinematograf american şi a lăsat alţi 11 în stare gravă în spital, crezându-se probabil vreun Joker real, a declarat că are casa plină de explozibil, aşa că poliţia a evacuat totul din zonă.

La o inspecţie, poliţiştii au găsit atât de multe fire şi posibile bombe încât au amânat intrarea în apartament, fiind nevoie să mai studieze un pic ce se întâmplă înăuntru.

“It is a very vexing problem how to enter that apartment safely. I personally have never seen anything like what the pictures show us is in there,” Police Chief Dan Oates told reporters.
“I see an awful lot of wire, trip wires, jars full of ammunition, jars full of liquid and … things that look like mortar rounds.”
A bomb disposal squad postponed until at least Saturday any attempt to enter the apartment.

Mulţi nebuni în lume, deși nu m-ar mira să aud spunându-se că jocurile video și filmele violente l-au făcut așa, nu faptul că-i lipsea o doagă, chiar mai multe.

via CNN.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus