un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă bună la fotocarte CEWE

22 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Mă gândesc să fac o fotocarte CEWE cu cele mai bune fotografii ale mele, pentru că până pe 31 iulie este o ofertă (sus centru în pagina oficială) foarte bună: 137 lei o fotocarte mare cu oricât de multe pagini vrei. Adică plăteşti 137 lei în loc de 457 lei pentru o carte cu 154 de pagini, de exemplu.

Am mai făcut una în 2010 şi arată extraordinar de bine, aşa că am încredere în produs. Oferta specială de pe net nu conţinea multe detalii, dar le-am trimis un email şi mi-au răspuns următoarele:

Într-adevăr, pentru a beneficia de ofertă, trebuie să comandaţi o Fotocarte Cewe mare, cu coperta tare, cu maximum 154 pagini.
Oferta este valabilă până pe data de 31.07.2012 şi doar pentru Fotocartile Cewe având formatul Vertical sau Panoramic.

Iar la întrebarea mea despre ce reprezintă acel “preţ de transfer” care nu este inclus în ofertă, mi s-a spus:

Pe lângă preţul comenzii Dvs trebuie să plătiţi o sumă de transfer care, în cazul în care cereţi ridicarea di magazin este de 4,99 Lei. În cazul în care doriţi livrarea la domiciliu, aceasta taxa este de 19.99 Lei.

Aşa că am downloadat softul prin care faci cartea, mi-am ales fotografiile şi încep să le paginez. Cum tot este sezonul concediilor și nunților, poate vreți și voi să vă faceți una.

    1 comentariu

  1. pt CEWE trebuie urmarite mai multe magazine locale, Domo, F64, eMAG care lucreaza cu ei si au oferte speciale diferite.

    Mie nu-mi place asa mult fotocartea de la CEWE, am comandat mai demult 2 si am vazut recent câteva albume de botez & nuntă mediocre la capitolul calitate la hârtie; Dacă nu ar fi ofertă cu preț redus, consider că nu e tocmai un “deal”. Știu că mai există în România firme care fac “albume digitale”.

    Am tot auzit de blub, are integrare in lightroom, si permite sa particularizezi hârtia mai bine … am 4 albume la faza de design care urmează să le trimit la blurb.

    Cine ce a mai incercat ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus