un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mega Image îți dă mai multe informații prin coduri QR

12 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

În Mega Image-ul meu am văzut o idee foarte tare implementată pentru produsele sub brand propriu (Delhaize sunt tot ale lor, dar în gama premium): coduri QR prin care, scanându-le cu telefonul, afli mai multe informaţii despre produse.

ÃŽn particular, pentru acel unt am fost dus pe o pagină a site-ului mega-image.ro, unde am aflat că provine din regiunea Ardeni din FranÅ£a, că este “bio” ÅŸi mi s-a propus o sugestie de servire, inclusiv cu link la o reÅ£etă de gustare cu unt ÅŸi ierburi.

Pentru mine a transformat acest produs dintr-unul pe care l-aş fi trecut mereu cu vederea, în căutarea mărcilor clasice, într-unul pe care probabil îl voi achiziţiona în viitor, dacă tot îi ştiu povestea şi presupusa calitate.

Sigur, Mega Image nu-i un magazin perfect. Are mult hibe, de la cozi lungi la case ÅŸi până la culoare foarte înguste ÅŸi aglomerate de tot felul de “insule de vânzare”, de abia te strecori pe acolo. Dar îmi place când descopăr că au ÅŸi o echipă de management deschisă noilor tehnologii ÅŸi metodelor inedite de promovare.

    4 comentarii

  1. Eu as zice ca e un magazin chiar “occidental”. Daca nu nimeresti intr-unul micut, cum e cel de la Dristor, experienta e chiar placuta. Diversitatea e mare si casierii mai politicosi decat alte magazine :)

      (Citează)

  2. @Bogdan La Dristor este mai mult decat “OK”. Exista vreo 2 “specimene” de vanzatoare care te intreaba..periodic..daca iti permiti anumite chestii..si te anunta cu un zambet pe buze:
    “Dar…stiti cat este sampania?
    Da..stiu.
    Este..cam 90 lei..era afisat la raft..sunteti sigur..ca..
    Da..pot plati cash..sau cu cardul?
    90 de lei..cam mult..cum doriti.. “..

    Pe de alta parte..cel din Tineretului nu are asemenea angajate. Spre bucuria clientilor din zona! :)

      (Citează)

  3. @Floare eu experientele placute cu Mega le-am avut in magazinele mai putin aglomerate (Baba Novac, 13 Sept.) si acolo mereu au fost amabile. Banuiesc ca zona da tonul comportamentului angajatelor :))

      (Citează)

  4. foarte tare
    nu degeaba iubim tehnologia..

    –Cu drag, Felicia

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus