un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Koyos.ro cumpără Sigmanet.ro

2 Jul 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

De fapt Internaţional Transactions & Services, unul dintre marii distribuitori IT din România, firmă care este şi în spatele magazinului Koyos.ro, a achiziţionat Sigmanet.ro, un alt magazin online din zona 6-10 a topului (cred). Din comunicatul primit înţeleg că ideea este să activeze în continuare prin ambele branduri.

Mie mişcarea mi se pare că se încadrează într-un curs normal al dezvoltării magazinelor online în ţara noastră, când de la o piaţă cu multe magazine vom trece la alta cu mai puţine, dar mai puternice, controlate de distribuitori sau firme cu fonduri suficiente în spate pentru a fi competitive pe piaţă.

Vorbesc strict din memorie acum, dar avem pe piaţa următoarele grupuri de magazine

  • PC Fun + PC Garage + ShopIT
  • Marketonline + Azerty + Mediadot
  • Koyos + Sigmanet

Aştept să se apuce şi eMAG de nişte achiziţii.

    6 comentarii

  1. Adica Asesoft+emag ?

      (Citează)

  2. mie nu mi-a placut de aia de la sigmanet. mi s-au parut mai habarnisti decat aia din cora/auchan sectiunea it. totul a culminat cand am batut doua drumuri de pomana ca sa ridic un produs care aparea pe net ca fiind in stoc suficient. totul a fost confirmat si telefonic. sper sa nu fie de bun augur. eu i-as fi lasat sa moara.

    daca ei sunt pe locu 6, e trist.

      (Citează)

  3. Sunt curios de pret si cam cati clienti in baze de date aveau , cred ca a au iesit destul de bine .

      (Citează)

  4. eMAG.ro nu are nevoie sa faca achizitii.
    Koyos.ro este un site prost care vinde la preturi mari produse jegoase.
    Sigmanet.ro era si este mediocru, nici prea prea, nici foarte foarte.

    Iar acel mare distribuitor de IT nu e nici macar in top 30.

      (Citează)

  5. Ai uitat sa precizezi CEL + DCSHOP

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus