un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacia continuă spre Mongolia

29 Jul 2012  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

După încă o zi de mers, de la Batumi până la Tbilisi, la recomandarea lui Irakli, soţul gazdei noastre doamna Dodo, am mers într-un cartier unde există sute de ateliere care desfac, taie, sudează, vând piese, recuperează tot ce înseamnă maşini.

Pentru portbagaj am mers direct în zona celor care lucrează cu fierul, iar un georgian amabil ne-a făcut doi suporți suplimentari pentru a susţine portbagajul în şase puncte, nu în patru cum era până acum. Problema a apărut când a vrut să sudeze acele bare de susţinere: portbagajul nostru este dintr-un aliaj de aluminiu şi el nu îl putea suda, aşa că ne-a trimis în altă parte, la nişte băieţi din zona Plofilaktika care sudează cu gazosvarka (sudură cu gaz).

Primilor le-am dat 20 de lari pentru efort. Cei care au reuşit să sudeze acele bare şi care au fost foarte rapizi au zis că nu ne costă nimic, că o face pentru prietenia dintre români şi georgieni. Tot din prietenie, Iulian le-a oferit un calendar cu doamne fără veşminte şi nişte conserve de pate de la Scandia.

Aventura celor de la Free Miorița cu Dacia spre Mongolia continuă prin Georgia. Acum întrebarea este: mai sunt in respectiva cursă și un Duster și un Logan. Știe cineva dacă respectivele echipe au site/fb/ceva? Mai rar poți citi asemenea relatări interesate.

Also, de ce ai avea un calendar cu femei dezbrăcate la tine atunci când pleci la înghesuială spre Mongolia?

    3 comentarii

  1. Erau printr-un post de-al lor link-urile sper site-urilor echipelor care aveau Logan, respectiv Duster. Am pescuit paginile de Facebook de acolo:
    Lituanezii cu Dusteru’: http://www.facebook.com/dykumurijikai
    Hipsterii cu Loganu’: http://www.facebook.com/CharlieGrossoSpyTravelogue

      (Citează)

  2. Am scris cu picioarele in comment-ul anterior. Stiu ca, in trecut, se putea modifica textul comentariilor dupa postare ~.^

      (Citează)

  3. Cred ca Loganul va suferi mai mult decat “berlina”: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/532556_248328281937379_474757768_n.jpg

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus