un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pronosticurile mele pentru meciurile de azi Euro 2012

8 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Hai să ne jucăm la pronosticuri, dacă tot începe Euro 2012. O facem zilnic, discutând meciurile serii şi văzând cine are mai mult noroc la rezultate? (ştiu, e pricepere, nu noroc).

Euro 2012 începe cu următoarele partide:

19:00 Polonia vs Grecia – pronostic 1
21:45 Rusia vs Cehia – pronostic x

S-ar putea să bată Rusia, dar vedem astă-seară. N-aş paria totuşi pe niciunul dintre aceste meciuri, sunt imprevizibile aceste echipe. Pentru a avea toate meciurile în calendarul Google vă recomand metoda de aici.

Comunicat de la Orange: nu uitaţi de aplicaţia oficială Euro 2012 (Google Play, e şi pentru restul platformelor), plus:

Clienţii Orange vor avea şi posibilitatea să urmărească live pe telefonul mobil meciurile transmise de TVR de la UEFA EURO 2012™ in Portalul Orange pe mobil, m.orange.ro, şi în aplicaţia TV de la Orange pentru Android. În plus, vor avea acces pe telefon şi la secvenţe cu cele mai importante faze ale meciurilor la scurt timp dupa ce acestea au loc, precum şi la ştiri legate de meciuri, top goluri şi emisiunile Studio Euro” pregătite de TVR, broadcaster oficial al evenimentului. Accesul la conţinutul legat de UEFA EURO 2012™ este gratuit, traficul de internet fiind tarifat în funcţie de pachetul de date activat. Clienţii care au activate asemenea opţiuni ce conţin acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil şi la aplicaţiile Orange nu vor plăti în plus pentru acest trafic.

Orange este sponsorul oficial al UEFA EURO 2012™ şi contribuie la stabilirea legăturii dintre clienţii săi şi campionat prin experienţe digitale captivante cum ar fi Orange Supporters’ Cup (www.supporterscup.orange.com), aplicaţia mobilă oficială UEFA EURO 2012TM (http://bit.ly/JYk5Sv)  şi o gamă variată de concursuri şi promoţii din Europa.

    9 comentarii

  1. 1 si 2 de la mine.

      (Citează)

  2. 1 si 1 sa fie.

      (Citează)

  3. x si 2

      (Citează)

  4. Nu mă pricep la pronosticuri, dar cred că ambele meciuri se vor încheia la egalitate, cel mai probabil 1-1. Mă bucur că voi putea vedea toate meciurile în HD, pe TVR și Dolce Sport.

      (Citează)

  5. Stie careva ce post mai difuzeaza meciul Rusia – Cehia? In afara de dolce…

      (Citează)

  6. TVR nu si-a permis sa difuzeze toate meciurile? buna asta… eu nu am dolce :(

      (Citează)

  7. toate meciurile se vad aici http://euro2012.tvrinfo.ro/

      (Citează)

  8. Eu am nimerit 1-1 la primul meci, chiar dacă nu mă pricep. La cel de-al doilea, de 4-1, chiar că nu se aștepta pream multă lume!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus