un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pronosticurile meciurilor 18 iunie Euro 2012

18 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Croaţia vs Spania 2. Spaniolii trebuie să câştige dacă vor să se califice pentru că mai mult ca sigur italienii bat în celălalt meci.

Italia vs Irlanda 1

Dacă bat italienii (şi au şanse mari, Irlanda fiind între cele mai slabe echipe de la Euro 2012), fac 5 puncte. Spania şi Croaţia au 4 puncte fiecare, aşa că cea care bate merge mai departe împreună cu Italia. Dacă fac însă şi ele egal, ajung 3 echipe cu câte 5 puncte fiecare şi nu ştiu cum se face departajarea.

    4 comentarii

  1. Ai uitat versiunea Spania Croatia scor exact 2-2; amebele se califica si italienii raman in ofsaid.
    italia irlanda 1, evident. dar la un scor strans, probabil 1-0 pt italia

      (Citează)

    • Da, dar nu cred in 2-2 acolo. Nu-i vad pe spanioli mari prieteni cu croatii si nici luand atatea goluri. Chiar nu m-ar mira un mic blat cu Italia.

        (Citează)

  2. Departajarea stiu ca se face la golaveraj si meciul direct daca nu ma insel .

    Si eu zic ca Spania si Italia merg mai departe

      (Citează)

  3. 2 si 1 conditie de baza – Spania sa nu inceapa cu Torres

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus