un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doar o patiserie în Istanbul

23 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Priviţi şi băliţi: dacă mergeţi prin Istanbul, astfel de bunătăţi vă aşteaptă la orice colţ de stradă. Aceasta este de la Simit Sarayi, un mic local din capătul nordic al străzii Istiklali, unde am intrat pentru o baclava, un tort de ciocolată şi un ceai turcesc, mâncate pe terasa de deasupra. Amintiri plăcute…

Am fost un weekend în Istanbul la invitația F64 Studio pentru a testa camerele foto Sony. Fotografiile mele sunt făcute cu un Sony NEX-5N, un mirrorless de calitatea DSLR-urilor.

  1 comentariu

 1. Simit Saray este un lanţ, nu doar un local

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus