un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cafenea Nespresso pe Magheru

29 Jun 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Pe Magheru s-a deschis o cafenea Nespresso, mai exact la adresa Nicolae Bălcescu 22. E micuţa, are vreo 6-8 mese de 2-3 persoane, dar face cafea din capsule Nespresso, nu Dolce Gusto, ci din cele despre care vă povesteam că am văzut în Barcelona şi le-am devenit fan pe vecie.

M-am uitat un pic în meniu, au cafea pe la 6-8 lei, iar sucuri ape şi altele tot pe acolo. Sper să le meargă şi să ajungem la o prezenţă mai activă a Nescafe în România, că tare mi-ar plăcea un espressor Krups cu pastile de-ale lor.

    7 comentarii

  1. Superrr!

      (Citează)

  2. super! De cand asteptam asta si in Bucuresti! Si eu sunt "addicted to" capsulele Nespresso pe care de regula le aduc din afara, caci aici sunt ff scumpe.

      (Citează)

  3. super! De cand asteptam asta si in Bucuresti! Si eu sunt "addicted to" capsulele Nespresso pe care de regula le aduc din afara, caci aici sunt ff scumpe.

      (Citează)

  4. super! De cand asteptam asta si in Bucuresti! Si eu sunt "addicted to" capsulele Nespresso pe care de regula le aduc din afara, caci aici sunt ff scumpe.

      (Citează)

    • Ce-s alea capsule Nespresso? Praf de Ness comprimat? Care-i diffetenta dintre pastilele astea si praful Ness? Eu beau cafea espresso, Ness nu beau pt. ca e prea procesat.

        (Citează)

    • Capsulele Nespresso sunt marca inregistrata Nestle. Compania a aparut in urma cu vreo 25 ani si produce aceste capsule pentru espresoarele Krups, De Longhi etc. Contine cea mai buna cafea din lume, sunt cateva zeci de tipuri, diverse melange-uri din cele mai bune boabe de cafea. Capsulele respective se vand numai in boutique-uri specializate, de reluga in cele mai luxoase locatii dintr-un oras. Am impresia ca sunt si prin America, parca am vazut prin Canada. Imaginea pentru Nespresso este George Clooney dar chiar si fara el capsulele au mare priza la public. In vest sunt cozi cam ca la noi pe vremea raposatului… si cel putin o data pe an scot cate o editie limitata care de regula e fff buna! Dar atentie, microbul e periculos, odata ce te-a prins in mrejele lui nu mai scapi… Ca mine asa, alerg prin toata lumea dupa ele…

        (Citează)

  5. sal am eu cafea de vanzare pastile

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus