un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Smartphone-ul cu baterie de 3300 mAh poate fi cumpărat de la QuickMobile.ro

23 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Motorola Razr Maxx, smartphone-ul cu cea mai mare baterie de pe piaţă, poate fi cumpărat de la QuickMobile.ro. Cât de mare e bateria? Are o capacitate de 3300 mAh, în comparaţie cu 1800 mAh la HTC One X, 2100 mAh la Samsung Galaxy S III şi 1650 mAh la Galaxy S II, aşa că vă ţine 2-3 zile cu siguranţă.

Telefonul este un smartphone foarte bun cu Android, are hardware performant şi toate funcţiile cerute de la modelele de ultima generaţie, inclusiv ecran Super AMOLED cu diagonală de 4,3 inci. Baterie mai mare înseamnă şi o grosime crescută, dar Maxx stă la un decent 9 mm.

Pentru mai multe detalii puteţi citi review-ul făcut de mine modelului XT910, care este varianta cu baterie normală a lui Maxx. Închipuiţi-vă modelul de acolo, dar cu autonomie dublă.

    9 comentarii

  1. Quickmobile.ro nu sint aia care nu-ti asigura garantie la iphone/ipad daca iti faci update la soft prin cablu si itunes ?
    Asta e un telefon pe care l-as cumpara totusi daca ar trebui sa-mi caut telefon acum. Rezolutia putea fi putin mai mare.

      (Citează)

    • Cred ca-si vor revizui parerea fata de acea garantie. Eu am cunoscut pe cineva de la QuickMobile, par oameni seriosi, pusi pe treaba. Poate a fost cineva prea zelos de la ei. Vand multe telefoane, nu mi-as face griji din cauza unei probleme cu update-ul de iPad.

        (Citează)

  2. Cineva zelos? Asta scrie in conditiile de acordare a garantiei.

      (Citează)

  3. Rezolutia nu e mica, e atipica. O sa fie probleme cu unele aplicatii.

      (Citează)

  4. In specificatii, la radio scrie TBD. Ce vrea sa insemne asta?

    Am mai vazut telefoane cu rezolutia asta.

      (Citează)

  5. @Marius : To Be Determined

      (Citează)

  6. Ontopic : Super telefonul (l-am “incercat” doar pe cel cu baterie normala) si mi-a lasat o parere buna , dar e mai frumos (subiectiva parere) Sony Xperia S (poate doar optimizat mai bine sau mi-a “luat” mie ochii cumva)

    Serios vorbind producatorii ar trebui sa ia in considerare o baterie marita , mai ales ca pana acum au evoluat foarte tare pe putere / performanta nu si pe eficienta , calitate materiale (relativ cu ultima treaba)

    Offtopic: Ha . Quickmobile au fost pana de curand importatorul Samsung in RO , si mai sunt si cel al lui Sony(ericsson pe vremuri) , HTC si LG .

    Pe certificatele garantiilor a 2 telefoane cumparate de la eMag am avut specificate informatiile importatorului direct quickmobile .

      (Citează)

  7. @Alex. Dupa cateva cautari am ajuns si eu la aceeasi concluzie… Totusi, pentru un telefon care este in vanzare ma asteptam sa se stie ce componente sunt in el…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus