un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Continuum

28 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Continuum este un serial poliţist science-fiction nou lansat. Kira este o poliţistă în Vancouver în anul 2077, când guvernele mondiale au căzut şi corporaţiile au preluat conducerea societăţii, dictând mersul acesteia şi noile legi. Un grup de terorişti anarhişti urmează a fi executaţi pentru acţiunile lor împotriva acestor mari corporaţii şi a noii ordini mondiale.

Execuţia merge prost, teroriştii au o surpriză în mânecă şi evadează chiar atunci, dar nu atât din închisoare, cât şi în timp, ajungând înapoi în 2012. Din greşeală, o iau şi pe Kira împreună cu ei, care este debusolată de nouă perioadă în care se află. Teroriştii se pun pe rele şi aici, reluându-şi activităţile anarhiste (doar să trăiască bine, având atâtea cunoştinţe despre viitor, n-ar fi fost ok), iar Kira vrea să-i oprească.

Are nişte ajutor chiar şi în timpul nostru. Implanturile ei (nu siliconice, că nu are nevoie) destul de avansate tocmai erau dezvoltate la stadiul de prototip de un tip Alec, aşa că poate comunica direct cu acesta, fiind în rol de “tech guy din dispecerat”, şi o ajută şi un poliţist local, care încă nu-i ştie secretul.

Serialul nu-i nici rău nici bun. Sare calul cu anumite aspecte (de exemplu cei 3 răi atacând o secţie întreagă de poliţie), dar Rachel Nichols, pe care o știți din Star Trek, GI Joe, Criminal Minds și altele, este o actriţă atrăgătoare (mai ales când se îmbracă într-o rochie scurtă atunci când vrea să scape de uniforma ei futuristă) şi vreau să văd cum vor fi episoadele obişnuite, că primul este mereu mai plin de acţiune.

    2 comentarii

  1. Mda, clasicul scenariu care ar putea promite si cind ti-e lumea mai draga iti freaca o intoarcere in timp pe vremea noastra ca e mai ieftin decorul si grafica.
    Si partea cu comunicarea in timp cu tipul nus care de peste 50 de ani e cam prea trista si obosita si expirata.
    Pentru o fufa buna si blonda doar nu prea cred ca o sa ma obosesc sa urmaresc nici macar un episod din serialul asta.
    Saga Amurg here I come :))

      (Citează)

  2. In lipsa de altceva am zis sa ma uit si eu la episodul pilot . Sf au fost 10 minute si probabil ultimile din serial , e mai ieftin asa .
    Serialul a devenit unul politist . Singurul lucru bun din acest serial e gagica , chiar e buna , si ii sta mult mai bine bruneta si cu lentile de contact :P .

    Nu il vad trecand de primul sezon , hai sezonul 2 .

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus