un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A început campania pentru primărie

12 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

A început oficial campania electorală pentru alegerile din Bucureşti. Derby-ul serii? Opreascu versus Prigoană.

Pe lângă cele două site-uri oficiale de campanie, pliciul.ro şi sorinoprescu.ro, mai apar şi altele de “campanie murdară”. BucurestiulLuiOprescu.ro este un asemenea site. Mai ştiţi şi altele? Aş vrea să fac o listă.

    7 comentarii

  1. La Bucuresti va fi o cursa cel putin in 3, Nicusor Dan (www.nicusordan.ro) e practic singurul candidat care va creste in intentia de vot pe masura ce afla lumea de el. Ceilalti au super notorietate, vor incerca cel mult sa isi conserve baza electorala.
    In plus Nicusor Dan a dovedit prin fapte in ultimii cinci ani ca ii pasa de acest oras si candideaza pentru combinatii si afaceri profitabile din bani publici.

      (Citează)

  2. Eu cred ca tot cu Oprescu votez. Mie mi-a placut de el.

      (Citează)

  3. @nwradu: Prigoana chiar nu are nici o sansa, s-a lansat in acelasi gen de populisme si are acelasi public de baza ca Oprescu; daca e cineva care are o sansa (fie ea cat de mica) sa il bata pe Oprescu, acesta e Nicusor Dan prin atragerea un alt tip de electorat, oamenii carora le pasa de oras, dar nu au incredere in nici un politician;

      (Citează)

    • @Bogdan: populismele precum “fara caini” si “transport public gratuit” tin la publicul larg, caruia nu-i pasa ca un se pot face si practic, ci doar ca se promit. Trebuie ca un alt candidat sa le demonteze public.

      @ioana: Nicusor Dan nu are nici o sansa si atat. Acum primarul se alege din primul tur, iar sondajele nu mint, altii sunt favoriti, e imposibil sa recuperezi atata teren intr-o luna de campanie. O campanie ca independent nu se poate castiga intr-o singura luna electorala, ci trebuie pregatita cu multi ani inainte, ca sa te vada lumea la față. Sa nu uitam de cata vreme era Oprescu cunoscut pentru ce facea la spitale sau Raed Arafat care aparea toata ziua in actiuni SMURD si in timp lumea i-a acordat incredere. De azi pe maine nu se poate rezolva.

        (Citează)

  4. primar indepentent in fata Consiliului General format din membri de partide? Really now, o fi castigat el 22 de procese in fata primarilor dar nu situ cate sanse are Nicusor Dan

      (Citează)

  5. “Independent” e si Oprescu.

    Eu ma mir doar de numarul de postaci pe care ii are Nicușor asta…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus