un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un adevăr despre Windows Phone

12 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Mi-a plăcut un paragraf din review-ul făcut de ITfiles.ro telefonului Nokia Lumia 800:

Păcat că terminalele de test din magazine, care nu au evident nici un cont setat, nu permit viitorilor cumpărători să aprecieze orientarea către date în detrimentul aplicațiilor de sine stătătoare precum în cazul celor două sisteme amintite și să observe unicitatea și frumusețea agregării de conținut și prezentarea lui în diversele huburi ale sistemului de operare.

Dorian, autorul review-ului, a identificat perfect o problemă de marketing a platformei Windows Phone. Avantajul ei nu stă în telefoane cu procesoare quad-core, jocuri complexe sau număr imens de aplicații, dar acele lucruri cerute de 80% dintre cei ce vor un smartphone, adică o conectare totală cu prietenii şi anturajul, integrare dusă la maxim cu Facebook şi Twitter şi sharing simplu și rapid de fotografii, le face perfect.

Acest lucru se vede imediat ce te loghezi pe Facebook şi Twitter pe un telefon cu Windows Phone 7.5, dar în magazine nu poţi face asta şi nici conturi demo suficient de complexe nu există.

Puteți citi și review-ul meu la Nokia Lumia 800.

    4 comentarii

  1. Mda, așa e, nici macar cele de la Demo Days nu au toate un Live ID asociat. Păcat. Cat era de greu sa faci un Live ID si un cont demo de Twitter si FB, apoi sa il conectezi pe toate telefoanele?

      (Citează)

    • Nu doar unul, ai nevoie de vreo 100 de conturi, ca sa emulezi 100 de prieteni, si fiecare cu niste fotografii si update-uri facute. Se poate face, dar nu e nici usor.

        (Citează)

  2. Sau un cont demo Nokia centralizat setat pe toate terminalele, like si follow la o lista de useri interesanti si facute contracte cu FB si Twitter pentru setarea read-only a contului pentru a nu fi abuzat in magazine. Nu cred ca este ceva atat de greu la nivelul asta. :)

      (Citează)

  3. La Germanos in Craiova in mall era un Lumia 800 alb cu un cont fake de live conectat cu alte conturi de twitter, facebook, fake bineinteles, dar iti aratau cum functioneaza sistemul.

    Telefonul era plin de content, deci se mai procedeasa si corect pe unele telefoane.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus