un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cu accesoriile Logitech încep să-mi doresc un iPad

18 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Să-ţi tot cumperi iPad după ce vezi câte accesorii deştepte scoate Logitech pentru aceste tablete! Am fost ieri la prezentarea lor şi mi-au plăcut ideile.

Speaker Stand mi-a plăcut cel mai mult. Este un suport înalt pentru tabletă, în care aceasta se poate întoarce foarte uşor, cu un deget şi minim efort, între poziţiile vertical şi orizontal. Baza este un difuzor destul de puternic. Mi se pare un accesoriu perfect nu doar pentru birou, ci şi în comerţ pentru aplicaţii point-of-sale.


Air Speaker este un sistem audio mărişor, dar subţire şi destul de elegant pentru a nu deranja când îl expui pe mobilă. Se poate conecta la reţeaua wifi a casei şi îi poţi transmite muzică de pe iPod sau iPad, redând-o prin streaming direct. Are şi dock pentru încărcarea tabletei sau a telefonului.

Keyboard Case este o tastatură pentru iPad care apoi se transformă în husa pentru această tabletă, fiind uşor de transportat împreună. Tablet Keyboard funcţionează pe acelaşi principiu, dar este mai complexă şi oferă un suport mai bun. Fold-up Keyboard se activează şi dezactivează imediat, fiind potrivită atunci când vrei să scoţi chiar şi pentru câteva secunde tableta. Toate trei funcţionează pe bază de bluetooth şi se încarcă de la USB, aşa că nu depinzi de baterii.

M-am mai jucat şi cu căştile de mai jos, tot un model bluetooth care se poate conecta la orice dispozitiv. Sunt simpatice ca aspect, dar nu mi s-a părut că oferă o calitate foarte bună a sunetului, avantajul lor fiind lipsa cablurilor şi culoarea.

Mai sunt câteva boxe pentru tablete, precum şi un joystick pentru pasionaţii de jocuri, care este de fapt o ventuză ce se ataşează pe ecran şi simulează atingerea degetului. Simplu şi eficient, l-am văzut în acțiune pe Mortal Kombat. Le puteţi vedea pe toate pe site-ul logitech.com în catalogul de produse, iar în curând şi în magazinele noastre.

    6 comentarii

  1. Salut,

    Scuze de offtopic dar de cateva ori astazi cand am intrat pe blogul tau mi-a aparut aceasta pagina http://i.imgur.com/vcudx.png

      (Citează)

  2. Flying Spaghetti Monster

    18/05/2012 la 8:11 PM

    @ Gustaciosu : Radu este mason si prefera sa foloseasca blogul sa hipnotizeze populatie 1 cate 1 cu ajutorul codului postat de tine. Iti afecteaza creierul si la momentul potrivit o sa te transformi intr-o oaie. ( sau unicorn )

      (Citează)

  3. De ce nu ?
    Un iPad îți folosește atunci cand esti blogger :)

      (Citează)

  4. Unde crezi ca se vor gasi?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus