un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ciocolată în magazinul Fonzi de la Piața Victoriei

21 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Dacă tot a spus pe aici Ana de mai multe ori despre legendarul supermarket Fonzi de la Piaţa Victoriei, cunoscut pentru varietatea mare de ciocolată pe care o vinde, a trebuit să-l vizitez (ok, am fost la Subway şi era în zonă).

Magazinul vinde, într-adevăr, ciocolată ce nu se găseşte uşor, poate deloc, în alte părţi. N-am avut mult timp, dar am remarcat următoarele:

Toată gama Lindt. Vreo 40 de feluri din toate gamele de ciocolată Lindt. Am luat şi eu una “Cresta”, cu “Mandelkrokant und Praline-Creme” şi a fost minunată.


Ciocolată Hershey’s, despre care tot aud prin filmele americane, dar n-am gustat niciodată. 10 lei bucată, aşa că nici nu voi gusta prea curând.

Milka gigantice de mai multe feluri decât în alte magazine.

Am găsit şi trufe Corne Port-Royal, o marcă belgiana pe care de mult o urmăresc [site oficial], dar nu-mi plac trufele. Bomboanele lor sunt demenţiale, dar nu aveau aici.

Bonus Jim Beam cu Cola la 15 lei cutia, că până acum doar Jack și cola am văzut în magazine. Si multe altele la Fonzi, aruncați un ochi prin magazin dacă sunteți prin zonă.

    12 comentarii

  1. Ai vazut si ciocolata cu ardei iute?

      (Citează)

  2. Hershey’s e o porcarie, mie una nu-mi place. Ghirardelli e mult mai buna, merita gustata!
    Doua lucruri esentiale din viața omului sunt de proasta calitate in America: ciocolata si berea! :))

      (Citează)

  3. Au cumva si Cadbury ?

      (Citează)

  4. @rfm: Au cel putin sortimentul Lindt Creation cu visine si ardei iute, s-ar putea sa aiba si Lindt Excellence cu ardei iute, dar nu sunt sigura, nu apreciez ardeiul iute sub nici o forma…

    @Spadez: N-am vazut Cadbudy la Fonzi, in schimb stiu ca aveau la Stock Market, pe Stefan cel Mare, in apropierea statiei de metrou cu acelasi nume, putin spre Obor (putin dupa ce treci de o agentie BRD) si pe partea de sud a strazii. Au un program ceva mai restrans, parca 10-19 pentru luni-vineri, 10-15 sambata si in chis duminica.

    @Radu: Eu tot ziceam de Fonzi in primul rand pentru Lindt – am incercat o groaza de tablete noi de la ei de cand am descoperit magazinul.

    Corne Port Royal stiu ca am luat si tablete nu doar trufe. Una era din ciocolata amaruie cu bucati de portocala, iar cealalta era din ciocolata cu lapte si nuci pecan (am si scris despre ea). Trufele mi s-au parut in regula, insa 44 lei mi se pare mult pentru ele.

    O alta marca de ciocolata excelenta pe care o tin acolo este Rausch. Si Starbrook Airlines mi-au placut. Au si ciocolate Cavalier fara zahar.

    Cumva, n-am observat niciodata Hershey’s :))

      (Citează)

  5. Mai sunt vreo 2 Fonziuri prin oras, toate cam cu aceleasi produse, pe la Casa Poporului si pe la Nerva Traian (care cred ca a fost primul), asa ca nu e cazul sa mergeti pana la Victoriei daca vreti neaparat sa gastiti diferite produse d-astea din categoria premium

      (Citează)

  6. Am fost astazi la Fonzi. Hershey ala probabil are 20 de grame sau ceva si costa 10 lei, o tampenie. Milka aia mare e 14 ron si pare a fi adusa din Germania.

    @brontozaurel: stiu ca au Cadbury la Stock Market dar nu au o ciocolata ci sunt mai multe asa ca niste bastonase de ciocolata. Multumesc de raspuns totusi.

      (Citează)

  7. Mda, de-abia acum m-am trezit sa dau si eu un search pe Google: au mai multe magazine, lista + pozitionare pe harta la ei pe site.

      (Citează)

    • Ana, credeam ca stii ca e o intreaga retea de magazine. Ma gandeam ca doar cel de la Victoriei are astfel de produse, ca o fi mai exclusivist acolo…

        (Citează)

  8. Nu stiam ca e retea. Auzisem ca ar mai exista unul pe Nerva Traian, insa nu stiam unde este, daca are aceleasi produse si n-am avut timp de plimbat aiurea ca sa vad cu ochii mei cum stau lucrurile.

      (Citează)

  9. Hershey’s e excelenta, imi amintesc ca primeam pe vremea lui Ceausescu de la niste rude din State. Sau poate imi joaca mie feste memoria.

      (Citează)

  10. De la LINDT va recomand ciocolata cu sare de mare,e dementiala dar nu se prea gaseste(ultima data am gasit in Praga) IAR DE LA CAVALIER -CORNE Port-Royal-trufe cu crema caramel si …sare de mare!Sa te topesti de placere!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus