un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Caragiale a trăit în secolul greșit

28 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

In urma cu o luna, Victor Ponta declara ca “eu nu vreau si nu o sa fiu niciodata primul ministru al lui Taian Basescu. Eu nu sunt nici Emil Boc si nici Mihai Razvan Ungureanu”

In urma cu un an, Basescu declara “Nu cred ca domnul Ponta are maturitatea necesara sa fie prim-ministru al Romaniei, nu in mandatul meu de presedinte al Romaniei. Un presedinte trebuie sa fie responsabil cand desemneaza un prim-ministru”

In sala de plen, senatorul PDL Sorina Placinta a izbucnit in plans (VIDEO) in timpul unei discutii cu Elena Udrea. Placinta era vizibil afectata in timpul discutiei. Cu putin timp in urma, PLacinta a parasit sala plenului declarand ca va vota motiunea de cenzura.

Elena Udrea pe Twiiter: Dezmint prostiile lui Victor Ponta cum ca as fi amenintat-o pe Sorina Placinta. E o intoxicare comunistoida

Lia Olguta Vasilescu (PSD): “Va atrag atentia aspra imposibilitatii unui senator de a-si exercita dreptul la vot. Doamna Placinta este incuiata in biroul doamnei Raluca Turcan. Va rog sa dispuneti ca secretarul general al Camerei si unul dintre chestori sa faca toate demersurile ca acest senator sa-si poata exercita dreptul la vot.”

Roberta Anastase ii raspunde: “Transmiteti o informatie eronata, va asigur ca doamna ca doamna Sorina Placinta, in acest moment, nu se afla in biroul doamnei Turcan.”

Dar nici n-a zis unde se află sau dacă nu cumva e încuiată în alt birou… Lipsește un Caragiale al acestor vremuri, pentru că subiecte sunt cu siguranță mult mai multe.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus