un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bine c-am pariat pe Chelsea

25 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Cu vreo 30 de minute înainte de prima manşă a semifinalei Chelsea – Barcelona am pariat 30 de lei că se califică englezii mai departe. Aveau cota 5.5 pe bwin.com

Apoi, la pont, am pariat alţi 30 de lei tot pe Chelsea, dar pe bet365.com, unde cota lor era chiar de 6. Pur şi simplu mi-am făcut cont pe loc, am încărcat 30 de lei cu cardul, am pariat.

Ca urmare a victoriei de ieri, când am stat cu sufletul la gură la penalty-ul ratat de Messi, la golul anulat pentru offside şi m-am bucurat la golurile lui Chelsea, am 165 de lei în contul unui site şi respectiv 180 de lei în celălalt site. Am băgat 60, am luat înapoi 345 de lei.

Dacă ştiam, pariam mai mult (doh), dar e bine şi aşa. Acum repede, ce credeţi despre Bayern cu Real? Favorită la pariuri este tot Real Madrid, deşi porneşte în dezavantaj de scor. Și aș pune un pariu cu bătaie lungă și în Formula 1, unde Ferrari are de exemplu cota 67 să ia titlul la constructori.

Culmea, sunt fan Barcelona, dar au ajuns departe, Chelsea a luptat extraordinar şi merită calificarea.

    14 comentarii

  1. Real bate.
    Ferrari nu o sa ia constructori anul asta. Nu poate sa traga alonso cat 2.
    Mai de graba McLaren, da’ ei au cota mica.

      (Citează)

  2. daca bagai ca fac egal cand avea Barcelona 2 goluri aveai cota 100

      (Citează)

  3. BTW, pe bwin Ferrari are cota 101.00 la Constructors

      (Citează)

  4. Se califica Bayern. Diseara cred ca va fi egal, oricum daca pariezi, predictia mea e – egal la pauza

      (Citează)

  5. Ti-am zis sa bagi mai mult…

      (Citează)

  6. Eu zic că bate Bayern și am și pariat în acest sens.

    Știi că pe b365 cam greu spre imposibil de scos banii de acolo din ce am citit pe net.

      (Citează)

  7. Pe mine m-au mancat degetele toata ziua sa bag 100eur ca se califica Barca. Bine ca m-am stapanit.
    Diseara as vrea din tot sufletul sa se califice Bayern, dar nu prea cred. Folositi vreun tipster profesionist? Aveti vreo recomandare in acest fel?

      (Citează)

  8. stati linistiti cu Bayern-ul…3-0 le da Real-ul

      (Citează)

  9. poti sa in erci 10-15 pe ferrari daca tii neaparat. nu risti mult, iar cadtigul e fabulos :) nu am nicio treaba cu f1, nu ma pricep, vorbesc pur matematic

      (Citează)

  10. sa nu te prinda febra pariurilor, in rest iti recomand sa incerci si cu un poker asa de fun sa depui un 10$, aici tine mai mult de skill decat de noroc

      (Citează)

    • @y430076: la acest nivel al semifinalelor nu se poate sti niciodata ce se va intampla, sunt echipele mult prea puternice pentru a spune cu siguranta ca va castiga X sau Y. Din acest motiv am pariat pe Chelsea doar la modul “se califica” si pentru ca era cota mare. Din acelasi motiv nu voi paria asta seara, se poate intampla orice 1×2.

      @lupixxx: asta ma gandesc si eu, tot matematic. O sa vad ce si cum…

      @fan barca: n-am avut bani atunci si nici mare incredere in Chelsea :P
      @4lex: nu, la poker trebuie sa studiezi si sa calculezi probabilitati si sa joci luni in sir, nu e ceva rapid.

        (Citează)

    • Ah, m-am uitat si la Snooker. Cele mai mare sanse la campionatul mondial le are Trump… de cand e Selby pe primul loc si Trump pe doi in rankingul mondial?!?

        (Citează)

  11. Eu mergeam pe barca, păcat ca a ratat messi penalty-ul.

      (Citează)

  12. pariatul sportiv e tot treaba de calculat probabilitati si gasit cote mai mari decat ar trebui sa fie – fie ca sunt 1.1 in loc de 1.01, fie ca sunt 1000 in loc de 100 – asta e singura metoda de a inregistra profituri pe termen lung.

    pariatul “dupa urecche” (fie ea proprie, sau a altora) e si el bun la ceva – mai condimenteaza putin meciurile pe care oricum le urmaresti. Mai castigi, mai pierzi, dar e lucru sigur ca pe termen lung hranesti casele de pariuri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus