un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bere cu cola

17 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Mie mereu mi s-a părut aiurea să combini orice băutură cu cola sau alte prostii (când aud de whisky cu redbull îmi vine să-mi dau o palmă, cum să strici gustul băuturii aşa?) şi nu înţeleg motivaţia. Vrei să bei mai slab? Pune-ţi două pahare, unul cu băutură alcoolică şi altul cu apă, cola, redbull sau ce altceva vrei. Le bei pe rând, dar măcar prima oară simţi gustul nealterat al vinului sau whisky-ului.

Anyway, pentru cei care vor bere cu cola, acum combinația este direct disponibilă la cutie, în Auchan.

    4 comentarii

  1. Sacrilegiu! Cum bre? Injuri sportul preferat al rumânului, respectiv miraculoasa combinatie numita generic “șpriț”?

    Toata lumea stie ca vinul e muuult mai bun daca pui si apa in el, sau chiar sifon, dupa posibilitati!!! Ce stii tu?

      (Citează)

  2. bre… asa-i romanul. are o mentalitate comunista. romanul copiaza numai ceea ce este rau, urat, impotriva normalului.

    de aceea vedem pe strada, la colt de bloc, ulita, la tv, in mall-uri, in parcuri, peste tot vedem numai chestii anormale, dar cu ele ei se mandresc: esti boss daca spargi seminte, esti boss daca bei whisky cu redbull, esti boss daca faci un gratar la sosea/in balcon/in parc, esti boss daca asculti manele, esti boss daca nu muncesti si “rupi” casele de pariuri.

    stiu, e trist, dar nu cred ca in urmatorii 30 de ani o sa vedem vreo ameliorare a acestei stari de fapt.

      (Citează)

  3. “The Greeks believed that only barbarians drank unmixed or undiluted wine and that the Spartan king Cleomenes I was once driven insane after drinking wine this way.[2] Greeks assessed their practice of diluting wine with water as a mark of civilized behavior; the contrast was embodied in the myth of the battle of Lapiths with the Centaurs, who were inflamed to rape and mayhem with unaccustomed wine, drunk unmixed with water.” – de pe wikipedia.

    sunt anumite vinuri care nu se beau pur si simplu (bine, nu din cauza explicatiei de pe wikipedia, lol)

      (Citează)

  4. tin sa te contrazic, cauta pe net Black tooth grin
    incearcal si o sa vezi de ce e bine sa amesteci cola cu whisky, dar urmeaza reteta nu fa ca taranii din romania care pun in pahar 50% cola si 50% whiskey
    peste whiskey pui doar o picatura de cola,
    si nu folosi reteta asta cu un whisky scump si vechi de nu stiu cati ani, reteta o folosesti cu un whisky mai ieftin, ceva de duzina, nu strici un whisky bun cu asa ceva

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus