un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Problemele unui bărbat prea dotat

12 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Dacă aveţi impresia că un penis mare înseamnă distracţie mai multă şi femei care în mod spontan îşi rup hainele de pe ele şi se aruncă peste tine, nu e aşa. Mi-am adus aminte de un articol genial găsit pe Craiglist acum ceva ani şi l-am regăsit. Îl puteți citi AICI.

E scurt, scris de un tip dotat. Foarte dotat, că 12 inci înseamnă aproape 30 de cm. Explică el mai bine acolo de ce nu poate face sport, nu poate înota şi, mai ales, cum fug toate femeile de el atunci când e vorba de sex. E amuzant şi bine scris şi merită citit, mai ales de către cei ce nu cunosc personal aceste probleme.

    9 comentarii

  1. Nu prea sunt comentarii. Na….nu se simte nimeni in schemă.

      (Citează)

  2. niciunul care sa comenteze: “nasol, mie-mi spui….?!” :)

      (Citează)

  3. Need to sit on the toilet? Hold on to snakey or he�s going swimming :))

      (Citează)

  4. Geo, asta vroiam si eu sa subliniez.

    Sa fim seriosi, sport si inot poti sa faci fara sa depui prea mult efort.

    Problema adevarata vine cand ai nevoie sa stai pe toaleta.

      (Citează)

  5. Problema adevarata la inot e atunci cand vrei sa tii culoarul. Trebuie sa te chinui sa tii carma dreapta.

      (Citează)

    • Cred ca problema era de fapt nu gaseste un costum de baie adecvat. Aia mulati sunt mulati. Aia tip boxer nu sunt suficienti de lungi, se mai ridica in apa… e nasol.

        (Citează)

  6. Eu am rezolvat problema cu costum de baie mulat pe sub ala de tip boxer. Ca un inginer.

      (Citează)

  7. Pentru problema voastra:

    http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/ro_RO/EU-Office/Home/ProdInfo/ScotchTape/

    Si cu toaleta a rezolvat-o careva?

      (Citează)

  8. Articolul mi se pare oleaca scris la mijto. Am vazut pe Discovery cred un mic documentar despre un asemenea specimen, omul era vanat de femei si barbati deopotriva – cand traiesti in lumea “civilizata” nu se fac discriminari.
    Toate fug dupa cea mai mare si mai tare, macar numa asa odata sa o incerce sa vada cum e!
    Femeile stiu ca in general barbatii nu gandesc in momentele alea si nu se controleaza, motiv pentru care prefera barbati mai maturi, mai putin entuziasti, sansele sa fie gadilate la ficati sunt mult diminuate.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus