un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Nashu mare vinde doua iPhone 4S

28 Mar 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Cunoscutul inginer, twitterist, comentator şi mai-prezent-pe-blog-decat-mine nashu_mare vinde două iPhone 4S nou-nouţe, tocmai luate de la Orange. Din câte ştiu, şi-a făcut acolo un abonament mărişor, a primit şi aceste două telefoane, dar el a jurat că numai pe sfântul Android îl vor atinge degetele sale, așa că nu le vrea.

Sunt două iPhone 4S, negre, cu folia pe ecran, neutilizate doar o dată în magazinul Orange, când au fost pornite de test. Accesoriile sunt încă sigilate. Telefoanele sunt blocate în Orange şi au garanţie la Orange. Costă 2000 lei/buc, dar dacă le luaţi pe amândouă (poate daţi la schimb unul pe o vacă, de exemplu), se poate discuta un discount suplimentar.

Detalii la nashu.mare la gmail.com

  6 comentarii

 1. … si aici e tot ceva afiliere? cat e comisionul?

    (Citează)

 2. Ce capacitate au?

    (Citează)

 3. 16 GB.

  Au toate actele. Promit că nu le-am luat direct din camion.

    (Citează)

 4. O pasarica mi-a soptit ca am cam exagerat cu pretul. Noul pret e 2000ron/bucata. Nu de alta, dar nwradu se lauda ca el orice a anuntat pe blog, a si dat… :)

    (Citează)

 5. pune-le pe http://vandtelefon.com, experienta spune ca scapi destul de rapid de ele.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus