un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

“Firma londoneză cu celebrele carouri” a deschis magazinul din București

28 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Iată un întreg reportaj de la Antena 1 şi 3 despre cum s-a deschis un nou magazin de lux în Bucureşti, de la “firma londoneză cu celebrele carouri”, pentru că numele nu i se spune pe post, chit că filmează din magazin. Întâmplător, reportajul nu zice prea clar nici dacă Burberry a deschis acum magazinul sau încă lucrează la el, pentru că intenţia le era cunoscută de o jumătate de an, de când au apărut bannerele pe spaţiul de la parterul hotelului Radisson.

Pe fondul discuţiei de zilele trecute, despre cum posturile plătite de o companie pentru că prin social media să fie informaţi oamenii de vreun produs sau o promoţie nouă, s-ar putea spune că cele neplătite din mass-media tradiţională nu informează deloc. Dacă priveşti fix reportajul video sau citeşti articolul, nu afli nimic altceva decât că un mare brand a deschis un “flat ship store” (serios, flat ship store scrie, pentru că la posturile plătite mai verifică cineva textul, dar la ştirile pe bune nu, dă-o în mă-sa de ortografie), dar nu ştii cine şi unde.

V-am zis eu mai sus, tot pe gratis. Și dacă mergeți pe acolo, nu vă uitați doar la haine, ci aruncați cu nasul și la parfumuri, unde The Beat și Brit miros foarte bine. Şi că veni vorba de Burberry, mie îmi place şi acest post mai vechi de-al meu în care vorbeam despre preţuri mari în Anglia.

    2 comentarii

  1. Luni, cand am trecut eu pe acolo, nu era deschis si mi-e foarte greu sa cred ca s-a deschis intre timp.

    Ce e dubios, si personal mi se pare gresit, e ca intrarea in magazin se face din luterana. Practic acolo se vor duce doar cei care stiu stric de magazin

      (Citează)

  2. Corectie: o revista de la noi arata poze cu Nastase si Sfat intra in magazin, deci, cel mai probabil s a deschis…daca nu cumva e ceva private pentru prima saptamana

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus