un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bear Grylls va supraviețui în România

15 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Bear Grylls a fost concediat de Discovery Channel, dar viitorul îi este asigurat. La invitaţia Ministerului Turismului, acesta va face publicitate României în felul său propriu, trecând printr-un adevărat decatlon tip Iron Man, ca mai jos:

1. Va încerca să supravieţuiască statului la coadă la casele de marcat din Carrefour Orhideea în vinerea mare a Paştelui.

2. Va testa dacă poate rezista fără băutură şi fără mâncare pe parcursul unui întreg drum pe Autostrada Soarelui până la mare, de 1 Mai. Acelaşi lucru la întoarcere, dar pe CFR cu Personalul, acela care opreşte în 36 de staţii între Constanța şi Bucureşti.

3. Va trebui să bea din 5 pahare de limonadă la terasele din Mamaia şi să anunţe care este de fapt urină. Probabil cea mai grea probă, diferenţele fiind infime.

4. Va încerca să agaţe minim 5 piţipoance în Bambu fără să ia boli din alea naşpa.

5. Să supravieţuiască unui drum Apărătorii Patriei – Rahova – Iancului – Pipera, la ora de vârf, fără a fi împuşcat de vreun taximetrist sau alt șofer nervos.

6. Va încerca să obţină o adeverinţă de la ANAF, după metoda de aici.

7. Să supravieţuiască unei operaţii de apendicită într-un spital oarecare din România. Dificultatea extremă vine şi din faptul că i se vor da doar 1000 de lei pentru a da șpagă doctorilor şi asistentelor, sumă ce nu-i poate asigura necesarul decât pentru 2 zile de șpagă-spitalizare.

8. Va merge să scandeze “moartea câinilor vagabonzi! vede-i-aş mănuşi şi lipici!” în mijlocul unui miting anti-eutanasiere.

9. Va înfrunta centura capitalei în zona Domneşti.

10. Va modera o discuţie între bloggeri, fotbalişti şi politicieni pe subiectul Roşia Montană şi interesele lui Felix în zonă comparativ cu ale lui Băsescu, raportat la Steaua vs Dinamo. Bonus dacă scapă neînjurat de Dana Grecu.

Ca întotdeauna, puteți mări lista în comentarii, mai ales cu idei din provincie.

    8 comentarii

  1. #1 N-am mai fost de multisor in Orhideea, dar tin minte ca era plin si in zilele normale, pe la pranz.
    #2 Rezistat cateva zile fara mancare si fara apa cred ca a mai testat… :-?
    #7 Se descurca usor daca vrajeste cu personalul medical feminin.

      (Citează)

  2. Eu as zice sa asculti bine zu zilele astea ca s-ar putea sa iti fure Morar sau Buzdugan articolul.E prea frumos si au patit-o si altii…btw ce se mai aude de procesul ala dintre ei si blogerii ?

      (Citează)

  3. Cu siguranţă, viteazul Bear Grylls nu va putea rezista o iarnă întreagă, precum pensionarii din Alexandria care nu avut bani de centală termică pe gaze, la temperaturile polare din interiorul blocurile construite din plăci din beton. O altă încercare, nu mai puţin temerară, ar putea fi ingurgitarea unei “şaurme cu dă toate” în plin centrul oraşului! Dacă va rezista la aceste examene, aparent simple, stimabilul proaspăt demis îsi merită renumele! Mă tem, însă, că nu va accepta teribilele provocări teleormănene, conştient fiind (ca un adevărat profesionist al riscului) de pericolele enorme la care se supune!

      (Citează)

  4. Experienta saormei cu de toate este relevanta doar a doua zi dimineata.

      (Citează)

  5. Va incerca sa plece intr-o expeditie riscanta pe bicicleta, pe traseul Universitate – Romana, pe Magheru. Daca supravietuieste si nu o ia razna, e un adevarat erou.

      (Citează)

  6. Va incerca o expeditie cu tamvaiul 41 la ora de varf din care va iesi nebuzunarit.

      (Citează)

  7. eu as zice 139 e relevant pt buzunarit si mirosuri. dar sa bantuie strazile noaptea in ferentari sau rahova nu i-a propus nimeni?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus