un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Astăzi se lansează noul iPad

7 Mar 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Diseară la ora 20 începe conferinţa Apple unde cel mai probabil va fi anunţată următoarea generaţie a tabletei iPad. În general iPhone-urile nu mă entuziasmează foarte mult, pentru că nu mă împac prea bine cu sistemul lor de operare, dar tabletele iPad, pe care le-aş folosi în alt mod şi în alte scopuri decât un telefon, mi-au plăcut întotdeauna, ba chiar le recomand având în vedere numărul mare de aplicaţii de toate felurile disponibile.

Aşadar, iPad 3 diseară. Mai jos sunt câteva zvonuri şi ce cred eu despre el:

  • Se va numi iPad 3 sau iPad HD. Sincer să fiu nu-mi pasă. Ceea ce numim un iPad, sunt orice alt nume ar merge la fel de frumos.

M-ar mira un pic că Apple să nu menţină în numele produsului şi un numeral, dar orice e posibil.

  • Va avea o rezoluţie gigantică de 2500 x 1500 pixeli. Sau pe acolo. Probabil că este adevărat, având în vedere de câte ori a apărut acest zvon în ultimele săptămâni, dar eu mă întreb de ce aş avea nevoie de o rezoluţie aşa mare?

E o tabletă de 10 inci, chiar necesită o rezoluţie mai mare decât un televizor imens sau decât un monitor de birou?

  • Va include Siri. Mai mult ca sigur.
  • Va apărea şi o versiune mai mică, de 7 inci, ceva mai ieftină, deoarece Apple vrea să ocupe şi piaţa low-cost. Nu cred asta. Apple vinde în draci, se vor gândi la soluţii low-cost atunci când va fi nevoie de ele, dar până în acel moment preferă să-şi vândă produsele lor exclusiviste şi scumpe. Nu cred deci în versiunea de 7 inci, ar fi apărut până acum vreo imagine cu ea. Cel mai probabil iPad 2 va fi ieftinit masiv și atât.

    4 comentarii

  1. Poate nu lanseaza iPad 3, ci un iPad 2S :))

      (Citează)

  2. corectează’mă dacă greșesc: nu e același os pe aiped și pe aifon?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus