un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ziua Z a lansat zonga.ro

3 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Zonga.ro este un site românesc de streaming de muzică, iar melodiile de acolo sunt 100% legale, puse la dispoziţie prin parteneriate cu casele de discuri. La fel ca pe last.fm, Pandora şi altele, asculţi muzică prin streaming direct pe calculatorul sau telefonul tău cu iPhone sau Android.

Asta a fost surpriza lansării de Ziua Z, probabil una din cele mai mari petreceri din blogosfera (eu n-am fost, ocupat fiind cu altceva, dar am urmărit pe Twitter desfăşurarea).

Dincolo de această descriere politicoasă nu ştiu nimic mai multe despre Zonga. Site-ul este în private beta şi nu se poate intra decât dacă ai invitaţie specială, ceea ce nu am. Nu ştiu cum sunt aplicaţiile de iPhone sau de Android. Sper să “iasă bine” în sensul că aș prefera să dau banii mei la un serviciu românesc decat unuia străin, in caz că trecem pe streaming de muzică.

Colecţia de muzică este “în actualizare”, dar ce există până acum se poate vedea pe site aici. La o primă vedere însă sper că mai au mult de actualizat la ea, pentru că deşi lista artiştilor este destul de mare, la majoritatea scrie că sunt disponibile 1 sau 2 melodii.

    9 comentarii

  1. Mda, nu stiu cati romani ar da bani pe asa ceva, cand exista alternative gratuite.

    Ah, poate o suma simbolica de 2-3 euro pe luna pentru facilitati premium, da.

      (Citează)

  2. Fiind un produs trilulilu, banuiesc ca se va bucura de succes si va tine standardele sus in acelasi timp. Daca are cineva voucher-e de inregistrare de dat, as fi curios :D

      (Citează)

  3. Eu tot nu inteleg site-urile astea. Cu ce ma ajuta in plus fata de Youtube?

      (Citează)

  4. PLM, eu am intrat pe trilulilu doar cand mi-a dat careva link (Pare manelistic) si deci, daca nu imi da careva link la chestia asta, nu o sa intru nici aici.

      (Citează)

  5. De ce nu as folosi aplicatia YouTube de pe telefonul meu cu android si as da bani pe o aplicatie ce probabil o sa aibe nevoie de ceva timp pana o sa fie optimizata si bugg free

      (Citează)

  6. mai bine imi pastrez banii si ii dau pe un serviciu din afara decat un half ass attempt din ro iar verdele ala tot imi aminteste de spotify

      (Citează)

  7. Spune un motiv pentru care sa renunt la Grooveshark in favoarea Zonga.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus