un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tragedie la IKEA!

4 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Nu mai au hot-dog!

Eu am observat de acum câteva săptămâni că nu se mai vinde hot-dog, ci cârnat la grătar, dar m-am gândit că de fapt este vreo treabă cu copyright-ul şi numele de hot-dog, aşa cum nici la brânză feta nu i se mai poate spune feta decât dacă vine din Grecia.

Nu este. Nu mai au hot-dog. Deloc. Am întrebat de ce și mi s-a spus că s-a terminat perioada lor și au trecut la o altă gamă de produse. Şi probabil că atât de mulţi au întrebat asta, încât au scris mare de tot, sub preţuri, “Nu mai avem hot-dog”, deşi e ceva vreme de când s-a scos.

Efectul s-a cunoscut imediat: nu mai e nimeni în IKEA. Pe bune!

Îmi aduc aminte când, în alte vremuri mai fericite (adică atunci când aveau hot-dog la 1 leu) un tip care stătea înaintea mea la coadă a cerut 22 de bucăţi. “Câți?”, a întrebat casierul. “22!” Băi şi s-a pus ăla pe împăturit hot-dogi până i-a dat 22, după care omul i-a băgat pe toţi într-o sacoşă şi a plecat să-i mănânce cu încă 3 prieteni.

În schimb, au băgat cârnat la grătar. Ăsta costă 2 lei bucată, arată ca un penis şi e nasol la gust şi greu la stomac. S-a stricat şi IKEA, păcat, era un restaurant bunicel. Am văzut că au și mobilă pe acolo, cred că vor să vândă din asta mai nou…

E posibil să fi fost puțini clienți și pentru că era ora închiderii și afară era viscol.

    18 comentarii

  1. Ce carcotas mai esti Radule:)). Sunt de acord cu ultima fraza:). Cat despre carnatul respectiv…chiar arata cum l-ai descris:)

      (Citează)

  2. eu cred ca penisul arata ca un carnat :-?

    ps: “sa FI fost”

      (Citează)

  3. Am mai vazut la o tipa pe twitter chestia asta. E grava!

      (Citează)

  4. S-a dus si cu fantezia mea cu 50 de hot dogs :(

      (Citează)

  5. Joi aveau Hot-Dog. Am mancat vreo 3 :)

      (Citează)

  6. Au la carrefour orhideea tot 1 leu hotdogul la fel de bun :)

      (Citează)

  7. Trist, bine ca am aflat, era una din “recompensele” vizitei acolo.

      (Citează)

  8. Acum vreo 2-3-4 ani, nu mai ştiu exact, făcuseră nişte modificări serioase în minus la restaurantul lor (nu mai aveau o grămadă de produse). Oamenii au protestat pe foile acelea cu “părerea clienţilor” (eu am scris vreo 3 diferite :-) ) şi le-au reintrodus.

      (Citează)

  9. Da, maestre, se duce si Ikea pe strudel acuma. Fara hot-dogs sunt varza, niste luzari.

      (Citează)

  10. @nashu_mare: ai vazut o tipa pe twitter care avea un penis ca ala din poza? Link pls.

      (Citează)

  11. Din câte știu furnizorul cârnaților este Angst. Inițial au ținut în paralel hot-dog-ul și cârnatul. Apoi au scos hot-dog-ul.
    Părerea mea este că nu o să atragă prea mulți cumpărători.

      (Citează)

  12. Carnat, cremvurst, tot de rahat e!

      (Citează)

  13. hot dog-ul nu a fost scos niciodata din gama de produse … in acea seara s-a intamplat sa ramanem fara produsul respectiv din cauza vremii proaste care ne-a impiedicat furnizorii sa livreze!!!

      (Citează)

    • Georgiana, te semnezi cu o adresa de IKEA, dar ceilalti n-au cum sa stie asta. Daca spui o pozitie oficiala (sau macar una neoficiala, dar bine informata) mentioneaza acest lucru.

      In alta ordine de idei… pfiu, a fost ocolita o criza! Carnatul la gratar e chiar nasol.

        (Citează)

  14. FUD

      (Citează)

  15. GRASULE NU MAI MINTI,AU HOT-DOG,NU I_AU SCOS NICIODATA!

      (Citează)

  16. Bagati hot dog in voi pana bubuiti. Cineva trebuie sa preia si gunoiul din alimentatie, nu?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus