un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Fotografii de la Revoluție

3 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Dinu Lazăr are un set senzațional de fotografii de la Revoluție (meniul din stânga, penultimul de jos). Daca nu ați fost in Piața Revoluției in 89, ca sa vedeți cu ochii voștri scene ca acelea, uitați-vă la acestă colecție care bănuiesc că este făcută de el personal.

Pun mai jos trei fotografii extraordinare:

1. Uitati-vă cum arată omul acesta, cu acea cască demodată în cap (pe atunci asta era dotarea armatei) si căciula pe dedesubt.

2. “Mâncarea soldaților, nu luați”

3. Uitați-vă la tancuri. Așa ceva nu cred că va mai fi văzut vreodată în Piața Revoluției decât dacă începe vreun mare război în zonă.

  2 comentarii

 1. Iar pozele de la mineriada sunt cel putin la fel de interesante.

    (Citează)

 2. Senzationale fotografii si adevarate dovezi vii ale unor vremuri tulburi din istoria tarii!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus