un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Flanco va vinde 4000 de console Playstation Vita in 2012

26 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

La acest volum estimează Flanco vânzarea de Playstation Vita în 2012: 4000 de bucăţi. În prima zi de la lansarea oficială au dat 150 de bucăţi, incluzând aici şi precomenzile pe care le înregistraseră.

Aşa zice un comunicat primit pe email. La lansarea Playstation Vita am fost şi eu, aşa că dacă vreţi mai multe informaţii şi fotografii citiţi AICI.

Sunt curios la cât se poate estima deci piaţa de Vita în România. Considerând că această consolă se vinde şi prin eMAG, Media Galaxy, Altex şi alţi retaileri online şi offline, să ne aşteptăm la 20.000 de bucăţi? 30.000?

Mi se pare foarte greu de estimat acum. E o consolă portabilă şi o văd adresată în principal copiilor şi adolescenţilor. Cu toate acestea, Kinect şi Playstation Move au adus jocuri distractive, simple şi mai ales interactive pentru toate categoriile de vârstă. Va fi interesant de văzut dacă Vita, cu avantajul jocurilor ceva mai ieftine şi a portabilităţii, va rezista în această luptă sau va fi înfrântă de “fraţii mai mari”.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus