blog demisec cu note fine de tehnologie

Robotesc și la canalul de YouTube.

Completeaza chestionarul despre Blogosfera din Romania 2011

26 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Costin Cocioaba/refresh.ro lucreaz[ la studiului BR 2011, care vrea să sondeze starea blogosferei româneşti în acest minunat an. Dacă aveţi blog și încă nu ați completat respectivul chestionar, accesaţi-l AICI.

De ce să-l completaţi? În primul rând pentru că este micuţ, durează doar câteva minute. Apoi, pentru că ne plac statisticile şi vrem cu toţii să aflăm cum stau blogurile în România. În plus, gândiţi-vă la trolli, hateri, lurkeri, comentatori cinstiţi şi bulangii, oameni din afară care strâmbă din nas atunci când aud că aveţi “glob”, jurnalişti geloşi pe succesul vostru şi alte asemenea; le trebuie şi lor un subiect de discuţie şi de oftică atunci când vor vedea rezultatele comunităţii. Faceţi-o pentru trolli!

Detalii și în postul lui Costin.

    Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus