un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Biografia lui Steve Jobs la eMAG și cadouri la iPhone-urile cumpărate

28 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Biografia lui Steve Jobs a ajuns oficial la eMAG. Puteţi precomanda cartea respectivă şi livrările încep de pe 5 martie.

Steve Jobs. Biografie – Walter Isaacson – la eMAG incepand cu 5 martie.

La început vroiam să zic “cartea despre idolul vostru”, dar aş citi-o şi eu, deşi nu sunt mare fan Apple, pentru a vedea ce şi cum a făcut în viaţă Jobs şi ce a avut de spus despre diversele afaceri pe care le-a făcut. Un astfel de om este mereu interesant de înţeles mai bine.

În această perioadă se oferă gratuit o astfel de carte la orice comandă cu valoare cumulată mai mare de 1500 de lei, detalii aici.

Tot legat cumva de Jobs, la orice iPhone 4S de 16 GB cumpărat în această perioadă primiți ceva cadou. E la alegere între căşti, huse, maşinuţe şi altele cu valoare între 110 şi 260 de lei.

Telefon mobil Apple iPhone 4S, 16GB, Negru – 2999 lei la eMAG.

    5 comentarii

  1. cartea se găseşte pe torente la un search f. simplu.

    nu văd de ce ar tb dat bani pe ea, eu am citit-o şi scrie acolo cum S.J. cînd era tînăr făcea bani vînzînd blue-boxuri care serveau la păcălirea reţelei telefonice prin emiterea de tonuri care o făceau să efectueze convorbiri fără taxare.

    Deci nu vorbim de piraterie în sensul obţinerii unui produs/serviciu fără bani, ci CÎŞTIGAREA de bani din vînzarea de piraterie…

      (Citează)

  2. alias, and your point is?

      (Citează)

  3. “my point” este foarte clar exprimat mai sus…

      (Citează)

    • Eu am vrut sa o iau pe Kindle la aparitie, dar am luat altceva pana la urma. Multe se gasesc pe torrente, dar nu acesta e raspunsul la orice apare.

      Iar Jobs, dupa atata piraterie, a murit tanar si oricum s-a cait puternic spre sfarsitul vietii, dovada ca a facut iTunes cu miliarde de dolari vanzare si a prigonit apring toti piratii pe care ii putea prinde.

        (Citează)

  4. Jobs a fost foarte anti-piraterie şi foarte control-freak spre sfîrşitul vieţii, ajungînd ca produsele Apple să fie considerate mai “big brother” decît criticau ei în 1980-1985 pe IBM că ar fi

    Tocmai această inconsecvenţă mă face să zic, heck, sînt tînăr, la vîrsta mea şi Jobs făcea piraterie, deci nu e păcat :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus