un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Anunțurile săptămânii 19 feb 2012

19 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Samsung Galaxy S II este singurul telefon din cele testate undeva în Finlanda care a funcţionat până la o temperatură de -30 grade Celsius. Comunicatul primit de mine nu precizează viteza cu care a fost coborâtă temperatura în camera climatică şi nici pentru cât timp a fost menţinută (sau dacă telefonul a funcţionat în toate aspectele sale), dar performanţa este notabilă oricum. De obicei astfel de aparate merg în gama 0-40 grade şi pot fi folosite şi la “minus”, dar până la -30 e o cale foarte lungă.

Vodafone România lansează un nou program de internship. 13 tineri pot beneficia de un stagiu plătit timp de 12 luni în 5 departamente Vodafone. Detalii aici.

Samsung a anunţat cea mai nouă linie de maşini de spălat EcoBubble. Acestea au un sistem şmecher de dispersie a detergentului folosind bule de aer, consum mai eficient decât clasa A+++, capacitate mare, reducerea vibraţiilor, ba chiar şi ecran LCD ce poate fi sincronizat cu un smartphone. Partea proastă este că nu scrie ce face această sincronizare. Dacă te anunţă doar de sfârşitul programului, nu e cine ştie ce funcţie. Dacă în schimb poţi să comanzi încă un ciclu de clătire direct din smartphone, atunci se schimbă lucrurile, că ştiu din proprie experienţă ce greu este să te ridici din căldurica patului doar ca să apeşi un buton pe maşină.

Genius a prezentat “boxa portabilă SP-i175. Aceasta poate fi adăugată unui sistem de sunet pentru a-i amplifica puterea sau poate fi conectată la music player, iPhone, tabletă, laptop sau orice alt device cu un port audio standard de 3.5 mm. Pentru amplificarea puterii, SP-i175 are o baterie integrată de 300mAH. Alimentarea dispozitivului se realizează prin conectare la USB”

Samsung a prezentat o nouă gamă de cameră foto compacte cu zoom mare. Modelele se numesc WB850F, WB150F şi ST200F, au Wi-Fi, GPS, zoom de 21x, 18x şi respectiv 10x, filmare Full HD, mod panoramic etc. Ajung în România în martie.

Koyos.ro are în oferta 11 modele de ultrabook-uri.

Vodafone aduce în premieră în România noul Blackberry 9790. Are ecran tactil, trackpad optic şi tastatură QWERTY. Am considerat mereu că seria Bold este cea mai bună de la Blackberry şi mi-ar plăcea să folosesc acest model ca telefon business.

Şi BitDefender angajează stagiari. Detalii sunt pe site-ul www.stagiipebune.ro

Vodafone anunţă că “utilizatorii serviciilor prepaid sau postpaid de telefonie mobilă îşi pot transfera, indiferent de reţea, în condiţii de siguranţă şi confidenţialitate, informaţiile dintr-un telefon vechi într-un nou terminal, prin intermediul serviciului Vodafone Transfer Conţinut

Ultrabook-ul seria 5 de la Samsung ajunge în magazinele noastre începând cu luna aprilie. Core i5, SSD, mult RAM în diverse versiuni de 13 sau 14 inci.

Tot de la Samsung vine şi televizorul cu comandă vocală. Nu mă văd strigându-i televizorului să schimbe canalul, aşa că voi rămâne o vreme la telecomandă.

Săptămână ocupată pentru Samsung, nu?

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus