un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Anunțuri de la MWC 2012

27 Feb 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Mobile World Congress este în desfășurare. Ieri au fost anunțate tot felul de telefoane interesante, ce vor apărea în următoarea perioadă. Iată câteva linkuri de pe Engadget:

HTC a anunțat seria One de telefoane, cu trei modele: S, X și V. Pe lângă unificarea modelelor sub un singur nume/brand, design-ul lor îmi amintește de Desire S, au Tegra 3 quad-core la bord, o nouă camera foto foarte bună, cu cip separat, f/2.0 și captură în doar 0,7 secunde, streaming spre TV, Sense 4.0.


Sony a anunţat două noi modele, Xperia P şi U. Android 2.3 momentan, dual-core, aluminiu, cameră foto bună. Mă aşteptam la mai mult de la modelele prin care Sony vrea să recucerească piaţa, dar să le văd în acţiune înainte de a mă pronunţa de tot.

Samsung a anunţat generaţia următoare a tabletei Tab de 10 inci, plus telefonul Beam, ce include şi un pico-proiector:

LG a lansat Optimus Vu, un fel de Galaxy Note, despre care toată lumea se întreabă dacă e telefon sau tabletă. Optimus 3D Max e un telefon nou, tri-dimensional la ecran și cameră foto. 4X HD este modelul “normal” dpdv optic.

Huawei are telefonul Ascend D Quad (și hands-on) și tableta MediaPad de 10 inci. Ar trebui să fie mai accesibile la preț decât alte modele de la numele consacrate.

ViewSonic a lansat tablete. Pe ei ii stiu doar ca producător de monitoare, dar piața e mare și încă au mulți loc pe ea.

    8 comentarii

  1. Văd că ai citit engadget de la cap la coadă. Au fost și site-uri din .ro pe acolo și au venit cu materiale, dar nu cred că s-au descurcat așa profi ca engadget. :)

      (Citează)

  2. Se pare ca nu urmaresti pe cine trebuie :) . Sunt destui romani la MWC de ieri, care au si scris despre cam toate produsele alea, au poze, hands-on, etc :) dar na, nu sunt Engadget, nu conteaza :)

      (Citează)

    • Emil, e scris pe 28 feb la ora 0:37. Eu despre Nokia am scris pe 27 feb pe la ora 20, moment in care nu exista nimic romanesc (pe unde am cautat eu). Engadget avea deja toate articolele de mai multe ore pe site, ca s-au dus acolo cu o zi inainte si in numar mai mare.

        (Citează)

  3. pai na, cum puteam sa fiu mai subtil oare? :)

    Eu sunt la Barcelona si materialele sunt pe http://www.giz.ro

    Mai sunt 2 baieti de la Softpedia, precum si Dan, Bogdan, Mobilissimo, etc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus