blog demisec cu note fine de tehnologie

Abonați-vă la newsletter-ul Orange și puteți câștiga telefoane P20 și o tabletă.

Tu câți centrimetri cubi de bioenergie lichidă ai?

3 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Am dat de niste articole pe net. Din astea ciudate despre bioenergie, levitație, copii stea (care diferă de copiii indigo), dar și altele normale despre știință, spațiu și natură.

Comentariile de mai jos sunt toate lăsate de același tip la diverse astfel de articole, dar total pe lângă subiect, el fiind cu ale lui (mai exact, după cum veți vedea, levitarea penisului la distanță și wați de bioenergie).

Din experimentele mele a rezultat ca nu pot sta mai mult de 3 secunde in stare de levitatie din cauza ca expuzez si nu intorc lichidul de bioenergie inapoi in corp . Eu am folosit 10 cm cubi de bioenergie si am avut nevoie de o putere de 10 Wati mecanica in muschi de incordare si relazare prin vibrare…

Daca alegem masa persoanei 70 kg , se obtine o forta centrifuga m * v^2 / r =0,001 * V^2 / 0,00007 = 70 * 9,81 , si de aici rezulta viteza minima a lichidului de bioenergie 6.933181088072054677594107586898= 6,9332 m/s ~ 7 m/s. Stiind ca la 1 m/s avem 1000 volti bioenergetici , la viteza de 7 m/s avem…

Salut tuturor. Am incercat timp de 3 ani sa gasesc raspunsul ce e levitatia? Se pare ca am gasit, in timp ce faceam telekinezie masuram si zonele active din creer si am constatat ca doar 2 centimetri cubi din creer sunt folositi in principal si sunt pe la ceafa .Sunt implicate urmatoarele forte : forta…

Din moment ce exista o legatura cu dublu sens , fie ea un messenger deschis , fie facebook sau alta , bioenergia se transmite prin canalul de comunicare si poti simti tot daca asti deschis si atent , nu e nevoie nici de camera sa auzi nici de miros sau sunet , toate se pot transmite , chiar si atingeri si orgasm , caldura , frig , ba chiar poti stinge becul si lua curentul electric din cladire la distanta ; daca esti expert o poti si levita la distanta , nimic nu e simplu la inceput , dar poate simti si cum intra in ea si iese din vagin penisul asta folosind telekinezie avansata . Parerea mea e ca cybersexul e doar pentru cei superavansati carevor sa faca sex simultan cu peste 100 de persoane care in mod normal nu au loc intr-o camera de hotel ,va dati seama cate senzatii apar!Teleportarea e interzisa chiar daca e posibila cu bioenergie , asadar nu va putea manca impreuna cu tine ca doar e cybersex .

Ar fi mai eficienta o bomba cu bioenergie , 1 tona de bioenergie da 10 Terra Jouli ,iar densitatea bioenergiei in aer este de 2,546 kg / decimetru cub spatiu eter la nivelul aserazilor urbane .Bomba cu bioenergie da de 25,32 mai multa energie decat un meteorit cu aceeasi masa si este mai eficienta de 3,93 * bomba atomica cu fisiune nucleara cu aceeasi masa . In plus bioenergia este gratuita oriunde in mediul inconjurator si o poate face sa explodeze chiar un singur om la temperatura de 10 000 000 K si rezulta cristale din bioenergie foarte dure , mai dure decat diamantul .Avantaje , bioenergia produce doar radiatii letale raze gama , raze x , raze ultraviolete , radiatie termic, lumina , unde radio peste 3 000 hertzi si parfum . Nu produce radiatii radioactive deci e cea mai buna bomba .O bomba cu diametrul de 90,16 metri are aceasi putere distructiva ca si acel meteorit , super , acum stiti cat de mare trebuie facuta o bomba gratuita pentru a echivala cu energia la tot arsenalul nuclear de pe Terra , iar din apa se poate extrage cel mai usor bioenergia doar prin modificarea defazazului frecventei bioenergie astfel incat cum se zice apare masa din nimic , de fapt se modifica raza de cavitatie astfel incat sa se simta presiunea , implicit masa bioenergiei .Spor la construit bombe gratuit .

Bioenergia nu are cimp propriu , ea are in schimb legaturi cu fotonii la fel ca efectul Compton si alaturi de efectul fotoelectric , prin rotirea bioenergiei ce contine fotoni si prin dezexcitarea ei se extrage pentru un anumit interval unde electromagnetice din liantul spatiul electromagnetic ,de acolo primeste bioenergia asa zisa energie a cimpului bioenergetic.Curentul bioenergetic se datoreaza atit a efectelor Compton si fotoelectric , cit si fortei centripete alaturi de inertia intirziata din cauza marimii obiectului ce nu are dimensiune de punct material ci e corp material ,dar si datorita undelor sonore ce traverseaza vecinatatea bioenergiei.La bioenergie se pot aplica cu mici modificari toate legile din termodinamica tehnica ,inclusiv de la masini frigorifice , deasemeni se pot aplica si legile chimiei cu mici modificari ce nu ar deranja pe cei ca calculeaza ceva .Daca un corp este acoperit de o suprafataadusa in stadiul de rezonanta la nivel fotonoic si fonic simultan si acest obiect este lovit intr-o parte , el va disparea si va trece in subspatiul electromagnetic unde se va propaga ca sunet ,iar in momentul in care intilneste o gaura neagra sau un cimp gravitational puternic , unda sonora se transforma in antigravitatie si obiectul nu mai calatoreste cu viteza superluminica in unele cazuri ci calatoreste cu viteza initiala pe care o avea in primul sistem de referinta raportat la al doilea sistem de referinta ,adica respectind legea conservatii energiei.

Vreau doar să zic următoarele:

 1. Bazaconiile grosolane par mai adevărate atunci când sunt deghizate ca fiind rezultatul unor formule și teoreme matematice și fizice. Învârte niște termeni, bagă niște formule, menționeaza niște “wați”, “raze gama”, “subspațiu electromagnetic” și “efectul Compton” și gata, unii te vor considera vreun savant care a descoperit adevărul despre viață și “42”.
 2. Respectivul om a lăsat comentarii inclusiv logat cu contul său de Facebook, de unde am aflat că face parte din rețeaua “Politehnica University of Bucharest”. Prin urmare, eu m-am scos din aceasta rețea în care intrasem automat atunci când mi-am făcut contul de Facebook. Eu unul chiar sunt mândru că am terminat Electronica; nu sunt prea bun la ea și nici nu am profesat-o cu adevărat vreo zi din viață, dar sunt mândru ca am terminat Politehnica. Acum mi s-a făcut rușine, chiar dacă asocierea e foarte distantă. N-aș vrea ca cineva să creadă că am învățat acolo despre “densitatea bioenergiei lichide”.
 3. “O poti levita la distanță și poți simți cum intră și cum iese penisul, asta cu telekinezie avansată.” Să vezi atunci acuzații de viol prin telekinezie.

Un alt comentariu, lăsat probabil dupa ce unul dintre cele de mai sus intrase în moderare:

Nesimtitilor , de ce dati coduri de validare gresite , ca sa nu postez adevarul , intr-o zi va voi distruge serverul daca ma enervati, iar de nu voi vrea sa il distrug , voi distruge doar Terra .Mai sunt si alte locuri pe net unde sa postez , asa ca nu scapati de mine e clar.

  11 comentarii

 1. Stii, din ce in ce mai adevarat raspunsul la intrebarea: “Cu ce se ara un camp electromagnetic?”. LOL

    (Citează)

 2. Eu n-am reusit sa trec de primul comentariu. N-am cont de FB, dar ca si tine, am terminat Poli, si citind aberatiile astea imi scadea nivelul de… bioenergie sau whatever. Ai dreptate, deghizate in formule matematice, le da substanta si prostii mai prosti decat el vor pune botul mai usor.

    (Citează)

 3. Astia de la ce spital de nebuni au scapat?

    (Citează)

 4. Dupa cum am stabilit azi, la o pizza, aceste informatii chiar sunt transmise studentilor de catre profesorii din Politehnica. Cel putin de unul dintre ei…

  Ce-i drept, la cursul de erektie telekinetica am lipsit.

    (Citează)

 5. Acu, ce sa zic… Probabil chiar e nevoie de cursuri de erektie telekinetika. Cere publicul. *wink wink*

    (Citează)

 6. Nu creeeeed! L-am găsit pe Facebook și îl știu!
  Într-o zi eram la cursuri în Transporturi (JA pentru connaisseuri) și o gloată era adunată în jurul cuiva. Mă bag în mulțime și era tipul ăsta întins pe jos, cu un bidon de apă de 5 litri pus pe o parte în față și cu un carton A4 într-o mână. Flendurea vertical cartonul lângă bidonul gol și (normal, producând un mic curent de aer) bidonul se mișca. Și el nota pe hârtie și explica cum cartonul adună energiile universului și le transferă bidonului. Eram vreo 20 de oameni leșinați de râs în jurul lui și el era în continuare important. L-am mai văzut în câteva rânduri prin Poli, mereu în ipostaze gen „dafuq” :))

    (Citează)

 7. Radu tu esti ok? Adica chestiile astea te vor afecta cu siguranta, eu zic serios sa ai grija !!

    (Citează)

 8. Daca maine nu mai ai blog, sa stii de la ce ti se trage…

    (Citează)

 9. Superbă referirea la Ghid. :))

    (Citează)

  • @Flo: sa nu te miri, pe culoarele de acolo gasesti mereu ciudatenii.

   @Mimanu: sau daca nu mai e Terra…

   @Piticu: beau un redbull varianta cu bioenergie si infrunt orice :P

     (Citează)

 10. :))) o sa fi atacat energetic!mare grija :)))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus