un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În tinerețe am făcut multe tâmpenii

18 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Uneori îmi aduc aminte de tâmpeniile pe care le-am făcut în liceu şi mă apucă aşa o ruşine de nici un facepalm nu este suficient de puternic ca să o simbolizeze.

De exemplu ţin minte că am aruncat câteva fete în lac. Eram în Lazăr, lacul Cişmigiu era aproape… în fine, nu sunt multe de explicat. Erau colegele mele de clasă şi n-a ieşit niciodată scandalul pe care probabil că l-ar fi meritat un astfel de incident cretin, aşa că n-am păţit nimic, dar acum mi-e jenă de ce am făcut şi mi-aş cere scuze, dacă aş putea. Dacă citiți cumva acest blog, îmi cer scuze! Îmi aduc aminte şi de ce făceam iarna când trânteam fetele în zăpadă şi o băgam prin toate locurile posibile, de ieşeau săracele… ciufulite, să zicem.

Atunci nu realizam, dar acum sunt suficient de matur şi de sigur pe mine încât să-mi dau seama că de fapt vroiam atenţia lor. Acelaşi motiv l-a declarat şi bărbatul care înţepa femei cu un ac în tramvaiul 41, aşa că într-un mic fel îl înţeleg. Desigur, eu măcar nu eram singur când făcea acestea, ci o mai făceau şi alţii, aşa că măcar am această scuză a faptului că grupul îti lasă senzația că ești normal, plus faptul că aveam doar 17 ani, plus faptul că eventual am realizat că această metodă de a atrage atenţie este sortită eşecului. Dar tot mi-e ruşine.

    6 comentarii

  1. le tranteai si o bagai? :))

      (Citează)

  2. A doua era wishful thinking.

      (Citează)

  3. Noi faceam un cordon pe hol astfel incat lumea putea trece doar prin fata usii clasei noastre. Cand treceau, era cineva in clasa care la semnalul nostru iesea si deschidea usa tare. Multe injuraturi ne-am luat pentru faza asta :)))

      (Citează)

  4. Pai probabil si tipul ala din tramvai face parte dintr-un grup de oameni care dau tepe :D :D :D

      (Citează)

  5. (edit) Ca sa vezi … lucra la banca. Macar el dadea tepele pe fata …

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus