un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Surprinderea de a locui langa un maniac

14 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

V-aţi gândit la ce o fi în mintea celor care află acum că soţul, tatăl sau prietenul lor s-a dovedit a fi cel ce înţepa femei în tramvaiul 41, numit de presă şi “monstrul din tramvai”?

De exemplu să ne gândim la nevastă-sa. Vă daţi seama ce momente stânjenitoare sunt la muncă, atunci când merge acolo în prima zi după ce soţul ei a fost demascat public pentru albinuţa ce este? Cum s-or uita colegii la ea? Cât o bârfesc acum?

Şi apoi gândiţi-vă la săraca femeie în particular. Sunt sigur că înainte îşi spunea că probabil şi-ar omorî cu mâna ei soţul dacă vreodată îl prinde că o înşeală cu vreo piţipoancă din aia de la bancă. Acum, probabil că o simplă aventură cu alte femei ar fi fost soluţia fericită, varianta cea mai normală cu care poţi să ieşi în faţa lumii. Şi-ar fi dorit ca bărbat-su să fie implicat doar în atât! Dar când soţul tău declară că metoda lui de a atrage atenţia altor femei era să le înţepe în tramvai, cu un ac, ce poţi să te mai gândeşti? “Dar de ce cu un ac?” “De unde avea acul?” “Unde le înţepa?”.

Oare în atâţia ani de căsnicie o fi ştiut că soţul ei se excită când face pe maşina de cusut? Cum poţi să treci peste un astfel de moment atât de umilitor şi de amuzant. Soţul ei înţepa cu un ac femei în tramvai, fără să aibă o explicaţie bună pentru asta! Şi dacă în mod normal acest lucru s-ar fi terminat cu un scandal în familie, plânsete, palme şi alte asemenea, acum nu se mai poate, presa l-a înfierat în monstru, pericolul cel mai mare al ţării. În cât timp se uită așa ceva? Cum poți să treci peste asta?

    7 comentarii

  1. Beau şi (înţep)/ ca maşina de cusut.

      (Citează)

    • @nashu: sunt curios daca si acasa “intepa”.

      @Andreea: imposibil. Cum sa o iei de la capat dupa o din asta? Va ramane mereu in mintea cunoscutilor si in istoria evenimentelor ciudate din Romania, nu se uita asa ceva.

        (Citează)

  2. Cred ca le pregatea(in mintea lui) pentru urmatoarea intapatura:)) Oricum mai avea mutl pana acolo si la drept vorbind inceputul a fost cam prost dovada fiind si ceea ce a urmat:)

      (Citează)

  3. Cred ca femeia asta nu-si doreste nici macar o explicatie, doar sa o ia de la capat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

      (Citează)

  4. cand esti idiot, atunci chestii idioate se intampla! Cum sa treaca neobservata mizeria pe care idiotul a facut-o? Este un idiot cu acte’n regula si nimeni nu poate sa-i ia titlul de glorie. Gadeste-te cum s-au simtit femeile intepate? Au sida, nu au sida?
    Cred ca este o drama sa traiesti 6 luni cu frica de a avea sau nu sida. Drama celor 6 luni nu se compara cu mistourile adresate sotiei individului…
    Doar parerea mea.

      (Citează)

    • @cetateanul: misterul s-a rezolvat cand l-au prins pe ala si a zis ca a avut un ac oarecare, luat de pe birou. HIV (ca sa vorbim ca oamenii informati) nu se transmite prin ac decat daca il scoti din cineva bolnav si il bagi imediat in alt om, ca sa apuce sa transfere sange. De asemenea, virusul HIV rezista maxim 15 min in aer liber, apoi moare. Also, exista tratamente pentru 0-day infection, ar trebui sa fie prin spitale, care anuleaza complet virusul daca se fac in primele zile de la infectare.

      Nu te gandi ca oricine are ac cu HIV la indemana…

        (Citează)

  5. Eu chiar m-am gândit la treaba asta pentru că în ultimele două luni am ajuns la zi cu Criminal Minds și am văzut în fiecare episod câte un dereglat nou. :)

    Reacțiile celor apropiați sunt în strânsă legătură cu comportamentul pe care îl avea dereglatul pe lângă ei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus