un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reîntâlnire virtuală după 20 de ani

18 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

20 comentarii

NU cea la care ma refer

În clasele 1-4, acum atât de mulţi ani încât mă întristez făcând socoteala, aveam o colegă foarte frumuşică. Îmi aduc aminte că avea părul blond auriu, lung şi delicat, şi era precum o păpuşă Bărbie, genul de copil perfect de care probabil că părinţii erau foarte mândri şi toată lumea exclama “vai ce fetiţă frumoasă aveţi!”.

Ca să fie clar, cu mintea de astăzi aş fi zis că era o bunăciune incredibilă, dar îmi aduc aminte imaginea ei de atunci şi parcă mă simt ciudat să folosesc astfel de termeni ca să descriu o fetiţă de 7-11 ani. Să rămânem la “frumoasă” şi “delicată”.

Dintotdeauna am avut o problemă în a intra în vorbă cu fetele (ştiu, mare surpriză!), aşa că nici în clasele primare nu făceam excepţie. Cred că vreo doi ani n-am schimbat nici măcar o vorbă cu ea, ci doar m-am făcut o dată roşu ca racul atunci când m-a întrebat ceva şi… cam asta a fost. Până când într-o zi am făcut amândoi de serviciu la cancelaria şcolii sau cum se cheamă atunci când suni de recreaţie şi pierzi orele de pomană pe un scaun nasol lângă uşă, dar acea zi a fost bună pentru că măcar am vorbit unul cu altul şi de atunci nu mi-a mai fost frică/teamă/emoţie să vorbesc cu ea ca între colegi, odată gheaţa spartă.

Anyway, în clasa a 5-a eu m-am mutat într-o clasă specială (una de matematică, nu în sensul că eram retardat, deşi ştiu că una nu o exclude pe cealaltă, dar credeţi-mă pe cuvânt) şi nu cred că am mai vorbit niciodată cu ea. La liceu toată lumea a dat în Şincai, eu în Lazăr, apoi a urmat Electronica şi acum se împlinesc 6 ani de când am terminat și acel templu al ingineriei.

Cred că în tot acest timp am mai văzut-o pe respectivă fată prin cartier de vreo două ori şi mi-am adus aminte de unde o ştiu, dar nu-mi mai aduceam aminte decât prenumele ei, ceea ce oricum este ceva, având în vedere că nu prea pot numi mulţi alţi colegi din ciclul primar.

Ieri m-a adăugat pe Facebook. Am fost la modul “wtf? de unde?”, mai ales că din ce văd nu avem prieteni în comun. Poate a venit din lista lui Alex Negrea, deşi acum îmi dau seama că dacă citeşte acest blog şi vede acest post probabil va fi un moment ciudat.

    20 comentarii

  1. zi ca esti si insurat, sa nu incapa discutii.

      (Citează)

  2. wow,
    pe scurt, se merita sa ai blog si să fii cunoscut :)

      (Citează)

  3. Ce școală generală ai făcut?

      (Citează)

  4. 97 :)

      (Citează)

  5. Electronica la ce serie ai facut ?

      (Citează)

  6. Deci am avut dreptate atunci cu femeile… :)
    La mine colegii sunt ori foarte rupti de internet si realitatea virtuala, ori la fel de activi (de fapt, mai) activi ca mine. Asa ca dam tot unii de altii pe unde surf-uim.

      (Citează)

  7. Si…mai e draguta ? La mine a fost mai awkward … ca se uratise maxim :)))))

      (Citează)

    • @Ovidiu: da, pare marfa. Imi placea de una in liceu, acum are o tona. That was weird.

      @add: da… tot pe acolo?

      @nashu: in anii 90-93 nu prea se stia. Si acum cred ca putini si-au modernizat macar butonul de la sonerie, nu mai zic de relee.

      @Marius: looks that way.

        (Citează)

  8. CNMSHiFi :D

      (Citează)

  9. Deci toata lumea facea de serviciu pe scoala. Acum, mi se pare de o tampenie crunta ca una dintre indatoriri era sa apesi pe butonul soneriei. Relee de timp, anyone? Pfff.

      (Citează)

  10. E buna?

      (Citează)

  11. Nedea Costin Claudiu

    18/01/2012 la 7:42 PM

    Ovidiu era vorba de Mihaela ?:)

      (Citează)

  12. Costin :)))) Da ! Small world huh ? :)

      (Citează)

  13. Unii au acum redundanţă la butonul ăla.

      (Citează)

  14. Radu, stiu ca sunt offtopic :D, dar cand pregatesti un articol cu aplicatiile android pe care le folosesti pe telefon? I’m just saying…sunt curios si astept un post/articol pe tema aceasta. Cred ca nu sunt singurul. :D

      (Citează)

  15. mda, io am terminat in 2007.

      (Citează)

  16. Iti dai seama ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe profilul tau de fb sa vad cu care fata esti friend mai nou, da?

      (Citează)

    • @Geo: inca nu i-am dat Accept :))

      @add: eu in 2006, nu ne-am vazut.

      @Adrian: in curand, daca vrei. Dar nu e ceva spectaculos, nu folosesc multe aplicatii ca nu mor daca nu automatizez absolut orice chestie.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus