un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Probabil așa arată Paradisul

6 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

La Valle Wengen by Daniel Řeřicha (Rericha)) on 500px.com
La Valle Wengen by Daniel Řeřicha

Sunt destul de sigur că aşa arată Paradisul în partea sa muntoasă, pentru că la mare arată că în Bora Bora şi insule din Polinezia.

Nu ştiu să călăresc (cai), dar o astfel de zoa merită explorată doar călare, cât mai natural. Mă gândesc doar ce plecere trebuie să fi avut pe vremuri boierii şi domnitorii care chiar stăpâneau acele terenuri, ale lor cu toate drepturile posibile, ba chiar puteau călări în orice direcţie câteva zile fără să-şi părăsească domeniile.

Din tagurile fotografiei înțeleg că a fost făcută în Alpii Dolomiți, o zonă din Italia de la granița cu Austria și una dintre cele mai pitorești zone din Europa.

    10 comentarii

  1. Sunt multe astfel de zone in Europa si nunumai …

      (Citează)

  2. I was expecting tits.

      (Citează)

  3. şi nici nu-i aşa complicat de ajuns acolo. într-adevăr, pe cal cred şi eu că e cea mai bună variantă. poate şi pe bicicletă. n-aş zice “nu” unui an acolo.

      (Citează)

  4. Si cica in Romania e pitoresc
    Meh…

      (Citează)

  5. crap, si eu care chiar l-am crezut pe zoso ca e din Brasov :))))

      (Citează)

  6. e superba fotografia si evident locul

      (Citează)

  7. asa e si prin vatra dornei si prin alte zone din jur. si prin vestul tarii arata asa. oricum verdele ala crud e photoshopat. deci n-ar trebui sa mai salivam, ci sa ne urcam in masina si sa plecam, ca avem unde

      (Citează)

  8. Celor care n-au fost niciodata in satele din imprejurimea Branului ( Pestera, Magura, Sirnea), in satele din Bucovina sau in cele din Apuseni, le recomand sa mearga in lunile mai, iunie. Nu stiu daca le putem compara, insa nici noi nu stam deloc prost la capitolul asta…

      (Citează)

  9. cele din Apuseni mi se par cele mai apropiate de imaginea aia. cele din jurul Branului îmi plac cel mai mult toamna. avem o ţară frumoasă după betoane.

      (Citează)

  10. E fain, dar si la noi sunt asemenea peisaje, noua ne lipsesc drumurile, curatenia si promovarea.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus