un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Muzica varză a anilor tăi

16 Jan 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Sunt curios dacă există un termen psihologic pentru acele momente în care muzica generației tale ți se pare varză în comparație cu cea a generațiilor trecute.

Pentru acele moment când asculţi chiar şi Modern Talking şi îţi dai seama că ştii toate versurile, dar nu poţi spune acelaşi lucru despre melodiile curente. Iar Modern Talking nici măcar n-au fost super-super..

Pentru acele momente când o melodie veche te conduce la un dans romantic cu o femeie superbă şi îi mulţumeşti în gând lui Dumnezeu pentru că există Lionel Ritchie sau REO Speedwagon sau Cutting Crew.

Acele momente în care îţi dai seama că mişti din cap şi cânţi şi tu cu toate vocea pe care o ai o melodie, iar când se termină îţi spui “bai cât de marfă e asta! cât de marfă!”

Chestiile acestea nu mi se întâmpla niciodată pe melodii noi. Niciodată. Poate doar cu cele de moment, dar un an mai târziu nu le mai ştiu nici după nume, pe când pe altele le reţin şi după 20 de ani şi mai mult.

    5 comentarii

  1. M-ai suparat maximum cu “Iar Modern Talking nici măcar n-au fost super-super…”:)
    Adevarul e ca versurile sunt cam puerile, dar fiecare melodie n-arunca in tumultul amintirilor placute din tineretea noastra!

      (Citează)

    • @mystique: ascult cu placere Modern Talking si imi plac multe melodii de-ale lor, dar seamana foarte mult intre ele si, daca iti cer un top 10 formatii din anii 80, probabil ca nu-i vei include pe lista. La asta ma refeream.

        (Citează)

  2. Un prieten le spune melodii de fundal pentru partii sau plaje.

    Exista hituri si hituri nemuritoare. Cand lucrezi cu Fizz aka Bob Taylor …

      (Citează)

  3. Nu pot sa-ti zic decat atat: muzica ta e varza mai!:P Backstreet Boys inca ruleaza da? http://www.youtube.com/watch?v=Ug88HO2mg44&ob=av2e

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus