un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Șampon în ochi

14 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

V-a intrat vreodată săpun în ochi? Dar să fie chiar o bucată de săpun, că nu vorbesc de momentele când te speli pe ochi cu apă în care este dizolvat un pic de săpun şi te ustură ochii vreo 2 secunde, până când dai din nou cu apă. Nu, nu, să vă zic eu cum este experiența completă.

Aşadar, aveam pe globul ocular o bucată masivă de săpun. O simţeam de cam 4 milimetri lungime şi cam 1 milimetru grosime şi ustura ca naiba. Băi dar ştii cum? Lacrimi instante de crocodil, dar numai dintr-un singur ochi. Şi partea cea mai nasoală este că de câte ori clipeam, întindeam iarăşi săpun în tot ochiul şi iarăşi mă ustura maxim.

Nu mai sunt foarte sigur cum ajunsesem în acea situaţie (dar sunt sigur că găseşte nashu_mare un scenariu plauzibil), cred că pur şi simplu a sărit o bucată din săpun atunci când acesta a ajuns sub jetul puternic al duşului (eu mă spăl ca la spălătoria auto, sub presiune) şi din toate locurile în care putea să sară a ales ochiul meu drept.

Criză! Durere! Ce naiba să fac, că de câte ori clipeam o luăm de la capăt cu durerea? La început am zis să fiu curajos, am clipit de vreo 4-5 ori în succesiune rapidă, dar bucata de săpun era rezistentă şi nu se topea aşa repede, iar pe la a 5-a clipire m-am blocat de la durere. Am încercat să bag degetul în ochi să scot săpunul, dar s-a dovedit o idee proastă, că doar l-am întins şi m-a usturat iarăşi.

Mă forţam să ţin ochiul deschis, dar poţi să te abţii din clipit când ai ceva în ochi şi te şi ustură? Aşa că m-am gândit să dau cu apă multă până trece şi mi-am băgat duşul direct în ochi, ţinându-l deschis. Până la urma asta a rezolvat situaţia, dar tot au fost câteva zeci de secunde de agonie în care acel săpun s-a topit încet în ochiul meu sub acţiunea apei. Groaznic. Am ieşit din baie cu un ochi albastru-verde şi unul roşu ca al lui Sauron.

Astea sunt probleme adevărate…

    6 comentarii

  1. Bai, cum sare *cough* sapunul *cough* la tine in baie!

    *cough* *cough*

    Sampon fara lacrimi ai incercat?

      (Citează)

  2. Din ciclul “my electric toothbrush ran out of batteries and now i have to brush my teeth with a normal toothbrush like some caveman” … first world problems!

      (Citează)

  3. Si eu am patit o data asa ceva..rezolvare….faci palmele caus pline cu apa si clipesti de mai multe ori cu ochiul in apa din palme…

      (Citează)

  4. scos din context, răspunsul meu ar suna creepy: tu mai folosești săpun, ca eu unul nu? Completare: Eu am dat-o de multă vreme pe “lichide”: săpun lichid, gel de duș lichid, șampon lichid, face-wash tip anti-scrub lichid …

      (Citează)

  5. fix de curand unul dintre ochii mei a gustat o gura de apa oxigenata…imi venea sa bag pixul in ochi sa nu mai arda…drept urmare cand am citit asta la tine mi s-au umezit ochii:)))
    ps: scenariul la alegere

      (Citează)

  6. O poveste atât de emoționantă încât am lacrimi în ochi. :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus