un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Sherlock Holmes 2

26 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Am fost vineri la Grand Cinema Digiplex din Băneasa la Sherlock Holmes 2: The Game of Shadows. Filmul revine cu o nouă aventură în care Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) şi Watson (Jude Law) trebuie să salveze Europa de la un conflict pe care încearcă să-l pornească profesorul Moriarty, adversarul legendar al lui Holmes, prin asasinate şi comploturi misterioase.

Filmul este excelent. Dacă v-a plăcut prima parte, nu are cum să nu vă placă şi aceasta deoarece merge pe aceeaşi reţetă de succes. Acţiune non-stop, umor cu carul, un scenariu cu idei şi situaţii neobişnuite şi actori care-şi joacă excelent rolul. Singurul lucru pe care-l pot reproşa este lipsa unei femei marfă din distribuţie, având în vedere că Rachel McAdams are un rol mic, iar Noomi Rapace nu-mi place.

Singurul moment slab al intrigii este când un lunetist îl omoară pe un afacerist ce urma oricum să fie pulverizat de bomba care exploda în acea cameră în acelaşi moment cu împuşcătura lunetistului. Faza aia nu am înţeles-o. Dar în rest nu am nimic de comentat, e un film foarte bun şi-mi va face mare plăcere să-l revăd cândva. Dacă nu ştiţi ce să faceţi în aceste zile, îndreptaţi-vă spre cinematografe şi vedeţi Sherlock Holmes 2 şi Mission Impossible 4.

    1 comentariu

  1. Noomi Rapace e o actrita foarte buna, spre deosebire de banala Rachel McAdams. Si filmul e intr-adevar bun, printre putinele filme bune de anul asta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus