un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Mission Impossible 4 Ghost Protocol

21 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Am văzut sâmbătă Misiune Imposibilă 4, tot cu Tom Cruise. Mă aşteptam la un film mai varză decât celelalte, mai ales auzind că intriga se învârte în jurul faptului că Ethan Hunt este pe fugă chiar şi de propria sa agenţie, încercând să-şi dovedească nevinovăţia. Adică, al catelea film în care încearcă să-şi dovedească nevinovăţia este?

Filmul mi s-a părut mai bun decât toate celelalte şi cu siguranţă unul în care urmăreşti acţiune cu sufletul la gură, de la cap la coadă. Are cascadorii şmechere inclusiv pe cea mai înaltă clădire din Dubai, are şi faze comice, urmăriri numai cu BMW-uri, care a sponsorizat masiv filmul, şi pe Tom Cruise care încă poate şi se descurcă foarte bine în acest rol.

Acțiunea se învârte în jurul unui savant nebun care credea că războiul atomic este calea spre o lume mai bună, iar cei din IMF încearcă să-l oprească pe măsura ce pune mâna pe coduri de lansare, sateliți de comandă și alte secrete militare. Josh Halloway, Sawyer din Lost, are un rol micuț la început, mult prea micuț chiar, spre disperarea femeilor, dar o fi fost Cruise gelos.

Actriţa principală, Paula Patton, nu promite multe până spre sfârşitul filmului când apare decoltată într-o rochie ce îi scoate bine în evidenţă cele două “calităţi” deosebite. Să nu credeţi că filmul nu are partea lui de faza tâmpite sau ilogice, dar merită văzut, nu dezamăgește. Probabil că la senzaţia de film bun a contribuit şi faptul că l-am prins când rula în sala Epika din Grand Digiplex Băneasa, unde este un ecran gigantic, şi am stat tolănit în fotolii bune exact la distanţa potrivită de acesta.

    2 comentarii

  1. Eu am vazut filmul asta aseara, mai mult obligata de fete (Tom Cruise!!! Aaaa!). Pana aseara, eu n-am vazut niciun film din gasca Misiunii imposibile, ma asteptam sa ma plictisesc/enervez, dar pe undeva pe la final efectiv am adormit. Am prins si eu faza cu mersul pe geam, mi-a placut anonimul ala de care spuneai si-l ador pe Michael Nyqvist. In rest, Tom Cruise has manboobs si-i creste parul mai repede decat imi creste mie. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus