un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa mahmureala de dupa Secret Santa Bloggers Party

17 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Wow, încă o petrecere foarte reuşită între bloggeri, organizată cu sprijinul Vodafone de Cristi Manafu. A început la ora 21 şi pentru mine s-a terminat la ora 5 dimineaţa, când am plecat acasă pe două cărări. Ne-am luat cadouri secrete între noi (ce-aţi primit? ce-aţi primit?), bloggerii au cântat la karaoke apoi profesioniştii de la Doru Isăroiu & True Band şi Alina Toma (Vocea României) au cântat super-mega-marfă tot felul de melodii celebre.

Fotografiile au apărut deja pe Facebook, mai rămân doar să fie tag-uite pentru cei amatori de stalk-uit bloggeri şi mai ales bloggerite. Dacă aţi fost acolo, ziceţi în comentarii ce cadou aţi primit, sunt sigur că mulţi ar vrea să ştie la cine a ajuns pachetul lor secret. Iar eu vreau să știu cine era domnișoara care a cântat în deschiderea programului de karaoke cateva melodii, are o voce senzațională (update: se numește Viorela Botezatu. Evident, o știa Nihasa :P).

Dintre toate fotografiile cel mai mult îmi place cea de mai jos.

True Club (era să scriu True Blood) este clubul care, pe vremea cand eram în facultate, se numea Temple. E mai aerisit, are niste barmanițe de ți se scurg ochii după ele, se laudă ca fiind True Social Club, cu facebook și twitter, și e decorat pe unii pereți cu cărți ca într-o bibliotecă. Cărți în Temple! Oricum, arată mai bine acum decât în anii anteriori, iar nopțile în care cântă cei numiți mai sus bănuiesc că ies foarte mișto.

    13 comentarii

  1. Din fotografii concluzionez ca a fost misto. Tu ce ai primit ? :-)

      (Citează)

  2. Ce onoare pe mine :d

      (Citează)

  3. Domnisoara este Alina Toma de la Vocea Romaniei http://www.trueclub.ro/Alina_Toma/Alina_Toma-61-92.html

      (Citează)

  4. bag de seama ca a fost o seara reusita. La cat mai multe.

      (Citează)

  5. Pai sa vorbim cu Silviu Nicolescu sa fac portarea la Vodafone mai intai + sa vina 22 decembrie ca sa am si eu noul timeline :))

      (Citează)

  6. Activat, mersi, dar astept oferta de j0b de le Vodafone intre timp :))

      (Citează)

  7. Eu sunt, :) Viorela Botezatu. :) Ma bucur sa aud ca v-a placut, si eu m-am distrat enorm si sper ca, intr-un context sau altul, sa ne mai intalnim:)

      (Citează)

    • Felicitari inca o data pentru vocea pe are o ai. La inceput am crezut ca e o inregistrare, dar ai trecut pe langa mine chiar in timp ce cantai si mi-am zis “wow, wtf, e live”

        (Citează)

  8. E un compliment superb pentru mine… Asta fac cel mai bine pe lumea asta, zic eu, si daca nu fac bine, am imbulinat-o! Credeam ca este talentul meu! :))) oricum, de cand cu intalnirea voastra, am decis sa-mi reimprospatez activitatea pe blog;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus