un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doua intrebari rapide despre Craciun

23 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Ia să vă aud: ce cadouri doriți de Crăciun? Ce cadouri dăruiți de Crăciun?

Eu am luat o pereche de căști pentru cineva care ascultă multă muzică pe telefon, haine de la Reserved cu grouponul de reducere de acum vreo săptămână și cred că mai dau și niște bani la modul “ia tu ce-ți dorești”.

    13 comentarii

  1. Şosete.

      (Citează)

  2. nimic.

      (Citează)

  3. Pentru prietenul meu am luat un Kindle, fratele meu primeste SC2, tata un cos mare cu tot felul de dracii cu Steaua… si pentru mama sper sa gasesc niste bijuterii pe ultima suta de metri (ups…)

    De dorit nu-mi doresc mare lucru, dar un hard extern ar fi dragut, avand in vedere ca ambele calculatoare au mare nevoie de un backup si un reinstall de sistem de operare.

      (Citează)

  4. Pai… De dorit nu mai doresc nimic – am primit ce-aveam de primit, iar ce n-am primit mi-am facut singura cadou (geanta, pantofi, ceas si liniste).
    De dat cadouri, iar am dat cui aveam sa dau: pentru ex, fular, decoratiuni de craciun si un pingu de plus, pentru mama, bani (ii e mult mai util) si o crema de fata, pentru prieteni si colegi, ciocolata, decoratiuni, ceaiuri, globulete, prezenta mea importanta. :)

      (Citează)

  5. pentru mine mi-as dori niste legging din aia de seamana cu blugii si iti fac un fund marfa.

    pentru prieten am luat o carte si un kit for sushi plus un voucher ptr masaj

    pentru prietene dvd uri cu filme, gleuri de dus cu aroma de ciocolata si portocale de pilda

    pentru tata un tricou de la o echipa de hochei si un ceas

    pentru mama un album cu poze din Cehia si cosmetice pentru baie, sare de baie, gel de dus. va mai primi si bani pentru ca ptr ea e mai complicat sa cumpar haine, etc.

    pentru the inlaws pahare de vin alb, rosu si de apa, din cristal de boemia plus un tirbuson smecher de perete (nu l-am vazut personal dar cica e smecher)

    si am primit o carte, un rimmel, un colier hand made si o camasuta de noapte de la my best friend :)

    ah si o geanta de sport de la za boyfriend, care e super utila dar maaare :)

      (Citează)

  6. Hai mai nu da bani :) Fa un mic efort si da niste cadouri asa, cu toata bunavointa, nu doar ca trebuie. Din cate imi amintesc am luat:
    cosmetice MaxFactor, CK, accesorii de iarna (manusi, esarfe, urechi din alea pufoase), geanta, rochita, parfum, tricouri, portofele,dulciuri… alcool (vin, rom etc).

    Hmm… eu vreau cercei. Multi cercei, pentru ca oricum ii pierd si in permanenta imi dispare cate unul :)

      (Citează)

    • @Mati: adevarul este ca nu stiu ce-si doresc. Daca-i intreb, nu mi se zice. Nici eu nu stiu ce-mi doresc, de obicei imi cumpar singur ceea ce imi trebuie daca am bani, nu astept o ocazie speciala.
      Si eu nu prea cred in cadouri simbolice. Mai bine dau niste bani cu mesajul “simte-te bine de ei” si face omul ce doreste, poate chiar vreo distractie mai extravaganta (pentru ca au fost cadou), decat sa aleg eu ceva anume.

      @A4: nah, costa multa reviziile la un Gallardo… si asigurarea…

        (Citează)

  7. 1.Lamborghini Gallardo,HTC Sensation 3.
    2.Nimic

      (Citează)

  8. Radu, imi pare rau, nu am nici o sora :P

    (Am primit un espressor! \o/ Cu niste instructiuni infernal de proaste, incat a trebuit sa ghicesc ce trebuie sa fac. Inca nu stiu daca urmez “workflowul” corect, dar macar iese cafeaua calda, nu rece…)

      (Citează)

    • Ce espressor? Ce model este? Si la Philipsul meu manualul a fost greu de inteles, dar in practica are doua robinete si m-a prins imediat ce si cum.

        (Citează)

  9. M-am uitat la postul tau despre espressor, dar din pacate e un Singer, nu Philips.

    Teoretic e simplu, bagi cafea, apesi butonul si iese espresso. Practic… iese espresso rece. Exista o faza “optionala” de preincalzit aparatul (care, cf. manualului, functioneaza apasand 3 butoane intr-o anumita ordine, dar de fapt merge apasand un alt buton)…. care nu e optionala, se pare. In concluzie, ca sa iasa ce trebuie apas butonul pt abur pana se aprinde becul, mut dupa aia pe modul cafea pana se aprinde iar becul, si abia dupa aia fac espresso. Nu ma deranjeaza, doar ma intreb daca nu cumva o sa il stric asa :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus