un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce se mai da de Mos Nicolae?

5 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Care mai e cadoul uzual acum de Moş Nicolae? Ştiu că în general se dau dulciuri, dar voi ce daţi la acest capitol? O ciocolată? O cutie de bomboane? O sticlă de ceva? Ați luat deja sau dați navală la supermarket diseară?

    10 comentarii

  1. O cutie de bomboane de ciocolata mai buna asa pentru prietena aranjata in cutie frumos si cu ceva arome mai speciale .
    Chiar daca pretul e putin mai piperat rezultatul e nepretuit recomand http://www.triangledor.ro/magazin/ serviciu ireprosabil dar pe site au putine produse deja impachetate recomand sa le faceti o vizita pt ca gasiti mult mai multe chestii :)

      (Citează)

  2. Și eu sunt intr-o oarecare dilema cu ce să aleg.

    Aici in Transilvania, din câte știu eu, tradiția spune că moș Nicolae aduce dulciuri. În ultimii ani am sesizat o tendință de transformare a obiceiurilor în unele îndreptate preponderent spre comerț cu absolut orice lucruri mai mărunte, gen îmbrăcaminte, încălțaminte, alcool (exclus electronice).

    Mie unul întotdeauna mi-a plăcut și nuielușa. Cred că voi merge pentru a mea soție pe o cutie de bomboane mai rafinate și eventual o sticla de Prosecco (că oricum rămasesem fără)

      (Citează)

  3. Nimic. Nu-mi place sa-mi toc nervii cautand cadouri si, cu extrem de putine exceptii, nu-mi place nici sa primesc cadouri.

      (Citează)

  4. Un din asta.

      (Citează)

  5. probabil am sa merg pe mana Milka si anul asta. Sau poate kinder… oricum dulciuri, asta e si request-ul ! :)

      (Citează)

  6. Ma gandesc ca, la 68 de euro/bucata, ar trebui sa poata fi refolosit cu amandoua.

      (Citează)

  7. Secretara d-lui Linus Torvalds

    05/12/2011 la 5:30 PM

    Ce ratare majora de marketing!!!

    Pretul trebuia sa fie fix 69 de euro.

    68, ce-i aia, nu cunosc. Does not compute.

      (Citează)

  8. Nu, e destul de logică treaba, pentru 69 nu îţi trebuie prezervativ.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus