un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prin Bucuresti

18 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Abia a trecut jumătatea lui noiembrie şi deja bradul e făcut în față la Sun Plaza, iar înăuntru răsună colindele. Ne grăbim cu Crăciunul aşa de tare încât peste vreo 20-30 de ani copiii noştri vor începe să-l serbeze din septembrie.



Teatrul Naţional, în reconstrucție, a fost acoperit de reclame. Aş vrea să se introducă mai rapid acea lege care interzice amplasarea de astfel de reclame în zonele turistice şi în centrul capitalei. Ştiţi ce s-ar fi regăsit, în orice oraş turistic, pe o clădire aflată în restaurare? O imagine simulată a respectivei clădiri în vremurile ei bune, astfel încât măcar de la distanţă sau cu coada ochiului sau în poze acea clădire să pară una reală.

    5 comentarii

  1. Asta cu reclamele am vazut-o si la case mai mari: 1, 2, 3

      (Citează)

  2. Culmea, in Iasi de cand e Teatrul National in constructie au facut ce ai zis tu. Acum partea proasta e ca punand banner cu cladirea in vremurile bune au cumva impresia ca inca e acele vremuri si de 4 ani nu mai termina renovarea.

      (Citează)

  3. La Suceava pregatirile au inceput de mult:
    http://www.bogdanturcanu.ro/startul-pregatirilor-pentru-craciun/

      (Citează)

    • @Bogdan: pai voi sunteti mai aproape de Polul Nord si vine Mos Craciun mai repede la Suceava.

      @alex: logic, cum vroiai sa se intample?

        (Citează)

  4. Nu stiu… sa il termine in maxim 2 ani?
    Valeu ce greseala gramaticala am facut in postul anterior.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus