un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

NetCamp 2011 pe 22 noiembrie

3 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Pe lângă Webstock, o altă conferinţă importantă în online-ul românesc este NetCamp. Aceasta se adresează, în principal, către două categorii de oameni: cei care au o idee genială şi vor să o lanseze online şi cei care vor să dezvolte aplicaţii web şi mobile. Dacă vrei să lansezi vreun business pe net, cauţi idei care să-ţi crească şansele de succes sau pur şi simplu vrei să te întâlneşti cu alţii care activează în acest domeniu atunci nu trebuie să ratezi NetCamp.

Simt că cea mai importantă secţiune va fi MobileDev, având în vedere că în România sunt destul de mulţi programatori cu idei bune de aplicaţii şi care sunt în căutarea succesului naţional sau internaţional prin toate platformele posibile. Am observat şi la Webstock şi anterior la alte conferinţe la care am participat că tocmai în acest domeniu este o lipsă suspectă de informaţii şi sfaturi bune, dar şi cea mai mare dorinţă de a afla soluţii la problemele uzuale de care se lovesc programatorii pentru mobile.

Întotdeauna cele mai multe întrebări au fost adresate celor cu experienţă în creat şi comercializat software pentru telefoanele mobile, pornind de la tips & tricks pentru cum să-ţi înscrii aplicaţia în AppStore sau în Market sau în Marketplace, cum să comunici cu Apple, la ce întârzieri să te aştepţi, care practici sunt bune şi care nu şi astfel de detalii.

Conferinţa se desfăşoară pe 22 noiembrie la Crowne Plaza (zona Romexpo) în Bucureşti. Mai multe informaţii despre vorbitori,  participare şi taxe găsiţi pe site-ul oficial www.netcamp.ro

Citez din textul oficial:

NetCamp a fost prima mare conferinta despre Internet, dedicata antreprenorilor publisherilor online. Astazi, la a cincea editie, este un eveniment complex ce se adreseaza atat celor care vor sa lanseze o idee online, cat si celor care creeaza proiecte web & mobile.
Editia de anul acesta, din 22 noiembrie, isi propune sa atraga un nou val de antreprenori online si sa ofere creatorilor de Internet si aplicatii mobile un loc de intalnire si dezbateri.
Daca ai o idee sau un proiect web…
Inveti cum sa o / il lansezi cu succes, ce provocari te asteapta si mai ales cum treci peste ele. Start-Up Now! va fi sesiunea la care trebuie sa participi. http://www.netcamp.ro/2011/start-up-now/
Te inscrii cu ideea sau proiectul deja existent la Net Start-Up, o competitie care iti ofera expunere, dar mai ales sfaturi concrete si utile de imbunatatire. E cea mai buna cale de a te testa ca antreprenor. http://www.netcamp.ro/2011/net-start-up/
Daca dezvolti proiecte web si mobile…
WeWorkWeb iti ofera locul de dezbatere a celor mai noi tendinte si tehnologii. http://www.netcamp.ro/2011/weworkweb/
MobileDev ramane in continuare singurul eveniment din Romania care strange dezvoltatorii de aplicatii mobile pe orice cele mai importante platforme. http://www.netcamp.ro/2011/mobiledev/
Si pentru a oferi acces la eveniment unui numar cat mai mare doritori, organizatorii au taiat foarte mult taxele de participare si au gandit pachete pentru orice buzunar.
Iar daca esti student, poti primi o invitatie daca raspunzi creativ la o intrebare. http://www.netcamp.ro/2011/bursele-ursus/

 

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus