un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doneaza-ti calculatoarele sau componentele vechi

7 Nov 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Dacă sunteţi ca mine, atunci probabil că mai aveţi în casă încă un calculator care zace nefolosit. Unul vechi, abandonat după upgrade sau după ce aţi cumpărat un laptop. Sau poate că mai păstraţi şi vreo sursă veche, în caz că cea actuală se defectează brusc, poate o tastatură veche, un monitor mai mic, memorie inutilă, un modem, vreo placă grafică depășită.

Dacă doriţi să scăpaţi de ele le puteţi da asociaţiei Ateliere Fără Frontiere, care colectează aceste componente şi le refoloseşte, dacă sunt bune, donându-le celor care au nevoie. E mai bine decât să le aruncaţi la ghenă sau să le păstraţi de pomană, chiar dacă trebui să vă deplasaţi un pic pentru a le dona.

Ateliere Fără Frontiere pune la dispoziţie o dubă pentru a colecta tot ce doriţi să le daţi din domeniul IT&C. Mai jos este programul dubei şi locurile unde va fi găsită aceasta în următoarele zile. Dacă duceţi ceva acolo menţionaţi că ştiţi de acest program de la Radu Dumitru sau că le donaţi în numele Radu Dumitru; sunt într-o întrecere cu Sorin Rusi, Dan Dragomir, Vali Birzor şi Victor Kapra pentru a vedea cine determina stangerea a cât mai multe componente şi m-ar bucura să-i bat pe aceşti stimaţi domni.

AFF primeşte orice fel de echipament it&c: calculator, monitor, imprimantă indiferent că este funcţional, defect, incomplet sau sunt doar componente. Duba AFF va avea următorul traseu în următoarele 2 săptămâni:

Zi DATA INTERVAL ORAR ZONA LOCATIE
Luni

7 nov

15.00-19.00

PANTELIMON PIATA DELFINULUI
Marti

8 nov

15.00-19.00

OBOR /PIATA MUNCII PIATA OBOR
Miercuri

9 nov

15.00-19.00

RAHOVA PIATA DE FLORI
Joi

10 nov

15.00-19.00

DRUMUL TABEREI PIATA MOGHIOROS
Vineri

11 nov

15.00-19.00

1MAI PIATA 1 MAI
Luni

14 nov

15.00-19.00

PIPERA PARC PIPERA/ CARTIERUL FRANCEZ
Marti

15 nov

15.00-19.00

BERCENI PIATA SUDULUI
Miercuri

16 nov

15.00-19.00

MILITARI PIATA GORJULUI
Joi

17 nov

15.00-19.00

UNIRII PIATA MITROPOLIEI
Vineri

18 nov

15.00-19.00

FLOREASCA PIATA FLOREASCA

Pentru detalii suplimentare puteți apela la nume de cod “Roxana” și telefon 0745.028.105

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus