un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bine ca nu se pot citi gandurile

15 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Acum ceva vreme, la un eveniment, am cunoscut un domn. Ne-am salutat din politeţe, i-am strâns mâna, n-am reţinut prea bine numele şi nici nu cred că ne vom mai întâlni vreodată. Cu toate acestea, eu ştiam ceva în plus despre acel om, ceva ce nimeni de acolo nu mai avea habar, nici măcar el. Ştiam că nevastă-sa îl înşeală.

(Nu cu mine!)

Aşa că am stat acolo, cu o figură impasibilă de politeţe neutră, strângându-i nici prea tare şi nici prea încet mâna şi dând încetişor din cap, într-un mic semn de “încântat de cunoştinţă”. Cred că am stat relaxat şi zâmbetul micuţ de la colţul gurii exista de fapt doar în mintea mea, nu şi pe fața mea, în timp ce gândeam chestii precum “deci asta e tipul…” şi mi-o închipuiam pe nevastă-sa sărind în sus şi în jos călare pe altul.

M-am gândit “oare ce se va întâmpla dacă îi spun?”. Dacă îi ziceam atunci, pe loc, în timp ce dădeam mâna zâmbind, un “bună ziua… apropo nevastă-ta şi-o trage cu alţii… ştiu sigur asta”, ar fi plecat furios spre casă? M-ar fi lovit? Ar fi făcut o criză de nervi? Nu vom afla niciodată.

Bine că nu se pot citi gândurile. Uneori ai fi surprins ce gândeşte o persoană care ţie îţi este complet necunoscută şi ce ştie despre tine sau despre cum arată nevastă-ta goală. Probabil că s-ar lăsa cu scandal mare.

    9 comentarii

  1. Cred ca mai mult s-ar fi suparat pe tine ca ti-o imaginai pe nevasta-sa goala decat ca stii ca si-o trage cu altii, porcule. Pentru ca stiutul nu e vina ta.

      (Citează)

  2. La tribunual si tainuirea se pedepseste :)

      (Citează)

    • @Mihai: nu, ca nu sunt obligat prin lege sa-i spun cuiva ca stiu din astea.

      @enzo: nici n-am comentat daca e sanatos sau nu.

      Parerea mea este ca oamenii se impart in doua categorii: cei care si-au inselat partenerul si cei care inca n-au avut ocazia/nu s-au simtit in deplin secret facand asta. Cei din a treia categorie, care n-ar insela din principiu, sunt putini rau la numar.

      @CristiX: noroc ca intalnesc foarte multi :P

        (Citează)

  3. Relax!
    Ce? e treaba ta ca la aia nu ii ajunge acasa? Daca sunt un cuplu fericit in rest care e problema? :D :D.
    Oricum… tre sa fii destul de ingramadit sa nu iti dai seama ca nevasta te inseala.
    Cunosc si eu un cuplu asa, cu mici probleme, ea zice ca el nu o satisface suficient (de cand s-a ingrasat cica), deci e ok sa se scarpine: “asa macar odata pe luna” cu un ‘amic’. Ea zice ca e mai relaxata si se cearta mai putin cu bizonu acasa. El la radul lui nu e chiar usa de biserica… un cuplu modern. :D

      (Citează)

  4. Uite un banc pe tema asta:
    -Stii Ioane, cand ma intalnesc cu sotia ta, intotdeauna ma bucur.
    -De ce?
    -Ma bucur ca nu-i sotia mea!

    gasit pe fb.

      (Citează)

  5. Iti dai seama ce se intreaba acum toti “domnii” cu care te-ai intalnit in ultima perioada la evenimente si care sunt casatoriti?

    Oare cate neveste iau bataie acum?!?

    Si doar asa… ca sa fie fun… poate dai si tu adresa sau nr de telefon, ceva acolo… (vorba bancului: am fost la popa/nwradu sa iau cateva adrese utile).
    :)

      (Citează)

  6. tu in care categorie te-ai inscrie ?
    ce ai face daca te-ai intalni de ex cu sotul celei la care prestezi din cand in cand?
    sper sa nu ajunge la intrebari gen:
    what would Jesus do?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus