un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tu ce-ai face cu atatia bani?

3 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

19 comentarii

Despre concursul Reţeaua de la eMAG v-am mai scris, dar poate că nu v-a rămas întipărită în minte imensitatea premiului cel mare: 100.000 de euro în cash! O sută de mii! O mie de sute, dacă preferați așa.

Ce se poate face cu 100.000 de euro? Priviţi mai jos ce mi-a răspuns lumea:

Vedeţi? Fiecare are un plan. Chiar şi eu, aparent fiind să fac baie în ceai verde cu Adriana Lima, că doar nu vă aşteptaţi la ceva banal precum “îmi iau o căsuţă şi o maşină”.

Voi ce-aţi face dacă aţi câştiga 100.000 de euro? Răspundeţi la această întrebare printr-un clip propriu (sau întrebaţi-i pe alţii, pe film, ce-ar face cu premiul de la Reţeaua), puneţi clipul pe YouTube şi un link către acesta în pagina concursului de pe blogul eMAG şi puteţi câştiga un mega-laptop Sony Vaio de 1000 de euro, un model care are de toate “sub capotă”.

Bănuiesc că toată lumea ştie ce este concursul Reţeaua, nu? Răspunzi la chestionare IT, construieşti şi upgradezi antene pe o hartă virtuală, ba chiar te şi duelezi cu alţii pentru ele, cauţi coduri promoţionale sau cumperi produse eMAG şi din toate acestea strângi credite. Cu cât mai multe credite, cu atât mai multe şanse la premiul cel gigantic de la final. Detalii pe site-ul oficial, iar la mine puteţi citi chiar şi un ghid de strategie de upgradat antene.

    19 comentarii

  1. Cine e Andreea cu close-up?

      (Citează)

  2. Iliescu Alexandru

    03/10/2011 la 2:44 PM

  3. Cam repede raspunde prietenul tau pe mess. Sigur a fost spontan raspunsul ? :D OrCAD 16.2 stie si 3D. Si e chir “gratis” pe unele site-uri :-” Probabil voi faceati pe 8.2

      (Citează)

    • @Revo: am taiat eu din clip toate secundele inutile in care asteptam raspunsul. Am ajuns de la o inregistrare de 5 minute la una de vreo doua minute parca…
      Mult software e gratis, dar daca vrei sa si produci si sa vinzi ceva, ti se mai cer si licente. Iar daca asta ar face omul cu banii…

        (Citează)

  4. As finanta cea mai mare retea de cersetori din Romania. Oameni pe care sa-i platesc sa devina cersetori de zambete, sa ceara zambete oamenilor pe strada, in ratb, metrou, oriunde. http://www.youtube.com/watch?v=pUmitlvYmBY

      (Citează)

  5. I was kinda trolling :)

      (Citează)

  6. Idem al doilea post al lui Revo.

      (Citează)

  7. Fiecare ar gasi ceva… chiar si astia mici : http://www.youtube.com/watch?v=R0YhglGs98Q&feature=channel_video_title

      (Citează)

  8. http://www.youtube.com/watch?v=2BTqg2Wx8WM
    Raspunsul meu la “Ce ai face cu 100.000 euro daca i-ai castiga la Reteaua 3 de pe emag.ro?”

      (Citează)

  9. Io consider ca, facand abstractie de tranzitiile si efectele tipice WMM, al meu e cel mai fain video.

    http://www.youtube.com/watch?v=87todi9RWDU

    Cine nu e de acord sa ridice ambele maini sus! [sa vad cum mai tastati sau cum dati click!]

      (Citează)

  10. L-am inscris. Azi mi-a fost aprobat.
    Multumesc!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus